به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مرتضی روان دوست روز یکشنبه گفت: براساس تصمیم این کارگروه برای جابه جایی هر دانش آموز از محدوده منطقههای ۱ و ۲ شهرداری برای مینی بوسهایی که یک مسیر رفت و برگشت دارند ۶۰۰ هزار ریال و برای مینی بوسهایی که یک شیفت فعالت دارند از منطقه یک به ۲، ۷۰۰ هزار ریال مشخص شده است.
وی بیان کرد: همچنین برای جابه جایی هر دانش آموز در محدوده منطقه ۱ و ۲ شهرداری با خودرو ون و سواری تاکسی ۹۷۰ هزار ریال و برای جابه جایی هر دانش آموز از محدوده منطقه ۱ شهرداری به منطقه ۲ و بالعکس یک میلیون و ۲۷۰ هزار ریال تعیین و به تصویب رسیده است.
روان دوست با بیان اینکه پارسال هفت هزار دانش آموز در شهرستان بوشهر با سرویس مدرسه جابه جا شدند اضافه کرد: پیش بینی میشود امسال ۱۰ هزار دانش آموز در این شهرستان با سرویس مدارس جا به جا شوند.
وی اظهار داشت: میزان افزایش هزینه سرویس مدرسه امسال نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد است.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان بوشهر درباره سوار کردن بیش از حد مجاز (چهار سرنشین) در هر خودرو سواری توسط سرویس دانش آموزان افزود: پلیس راهور مامورانی برای جلوگیری از این تخلف تعیین کرده است.
وی یادآور شد: با توجه به راه اندازی سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) و ثبت اطلاعات شرکت و رانندهها از طرف شهرداری و نام مدرسه و دانش آموزان از طرف آموزش و پرورش تلاش شده تا از میزان تخلف رانندگان و سوار کردن بیش از ظرفیت خودرو پیشگیری شود.
روان دوست اعلام کرد: تاکنون ۵۰ مدرسه در این سامانه ثبت نام کرده اند وانتظار میرود همزمان با شروع سال تحصیلی جدید اطلاعات سامانه تکمیل شود.
وی یادآور شد: امسال شرکت تاکسیرانی با پنج شرکت زیتون ۱ و ۲، پاسارگاد، مهرسای گشت آذین خلیج فارس، تاکسی بیسم بوشهر و نظم آفرینان کیمیای مهر برای انجام سرویس مدرسه در شهر بوشهر قرار داد بسته است.
روان دوست با تاکید به اینکه مدیران مدرسهها اجازه امضای قرارداد با شرکتهایی که مجوز ندارند، نیستند گفت: به همه مدیران مدرسهها بخشنامه کرده ایم که با شرکتهای دارای مجوز، قرار داد ببندند.
مدیر آموزش و پرورش بوشهر اظهار داشت: در صورتی که خانوادهای بخواهد به صورت مستقل سرویس برای فرزند خود بگیرد باید به مدرسه اطلاع دهد و در صورت بروز هرگونه مشکلی مسئولیت آن متوجه اولیای مدرسه نیست.
وی گفت: هدف آموزش و پرورش از این برنامه ریزی ساماندهی و کمک به خانواده هاست و اگر کسی تمایل نداشته باشد ازشرکتهای طرف قرارداد استفاده کند، آزاد است و مدرسه و آموزش و پرورش مسئولیتی در این زمینه ندارد.
روان دوست اضافه کرد: براساس تصمیم کارگروه حمل و نقل دانش آموزی شهریه مربوط به سرویس مدارس در تعطیلات نوروز براساس شیوه نامه باید کسر شود و این سرویسها نیز موظف هستند ازمهر ماه تا آخرین روزی که دانش آموز به مدرسه میرود به صورت منظم سرویس دهند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر برضرورت نصب برچسب سرویس مدرسه روی خودروی حامل دانش آموزان تاکید کرد.
وی در باره فرم مدرسه دانش آموزان گفت: با توجه به افزایش قیمت ها، ولی با تلاش آموزش و پرورش میزان افزایش قیمت فرم دانش آموزان ۱۴ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
روان دوست افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه تنها رنگ فرم پایههای ورودی مدرسهها تغییر میکند و رنگ فرم مابقی پایهها تغییری ندارد.
وی یادآور شد: همچنین بر اساس قرارداد بسته شده از هر ۱۰۰ دست لباس ۶ دست رایگان به آموزش و پرورش برای دانش آموزان بی بضاعت داده میشود که تاکنون ۶۰۰ نفر معرفی شده اند.
روان دوست گفت: هیچ مدرسهای حق ندارد برای کادر آموزشی خود از این لباسهای رایگان استفاده کند.
وی در باره قیمتها اضافه کرد: فرم پایه اول تا سوم ابتدایی دخترانه ۶۸۰ هزار ریال و چهارم تا ششم ابتدایی ۷۳۰ هزار ریال و فرم اول تا سوم ابتدایی پسرانه ۵۶۰ هزار ریال و چهارم تا ششم ابتدایی ۶۸۰ هزار ریال است.
روان دوست یادآور شد: فرم متوسطه اول و دوم دخترانه ۸۶۰ هزار ریال و پسرانه ۹۵۰ هزار ریال است که براساس نوع پارچه و برچست که جزو قرارداد نیست اجازه دارند که بین ۲۰ تا ۴۰ هزار ریال نرخها افزایش یابد.
وی در باره دانش آموزان نیازمند گفت: آموزش و پرورش برای ۲۸۵ دانش آموز نیازمند لباس فرم و نوشت افزار مجانی تهیه و بزودی در اختیار آنها قرار میگیرد و برنامه ریزی برای خرید نوشت افزار و زیر پوشش قرار دادن حداکثر ۸۰۰ دانش آموز در دستور کار است.
روان دوست بیان کرد: هدف از اجرای این طرح زیر پوشش قرادادن دانش آموزان نیازمند هست نه دانش آموزان زیر پوشش کمیته امداد و یا بهزیستی است بلکه این موارد بشخی از آن هست و بیشتر نیازمندانی هستند که زیرپوشش نیستند.
وی گفت: در زمان حاضر ۴۳ تولیدی در شهر بوشهر با آموزش وپرورش در زمینه دوخت فرم دانش آموزان همکاری دارند.
انتهای پیام /م