فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: فاز نخست این پایگاه هوایی که چهارمین پایگاه هوایی اطفای حریق در کشور به شمار می رود، در زمینی به مساحت 20 هزار متر مربع با زیر بنای 440 متر مربع در 2 طبقه ساخته شده و هم اکنون مورد استفاده و بهره برداری در ماموریت های لازم در اراضی ملی و منابع طبیعی قرار می گیرد.
سرهنگ ابراهیم پور بیان کرد: پایگاه هوایی اطفای حریق ارومیه هم اینک از 80 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و برای تکمیل و اتمام عملیات اجرایی فاز دوم آن بیش از سه میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.
این مسئول با اشاره به وجود 13 منطقه بحرانی در سطح استان در زمینه خطر آتش سوزی گسترده ادامه داد: امسال برای مهار آتش سوزی در اراضی ملی و منابع طبیعی در سطح شهرستان های استان از فناوری دستگاه های دمنده استفاده می شود که موجب افزایش سرعت عمل در عملیات اطفای حریق شده است.
وی گفت: آتش سوزی های امسال در سطح اراضی ملی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و با همکاری و کمک تشکل های مردمی و غیردولتی به نحو مطلوب و با سرعت بالا مهار شد.
انتهای پیام/ع