به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ چه سری است در وجود مطهر امام حسین (ع) که دل هر عاشقی را شیفته خود میکند؛ عشقی که نه مرز میشناسد و نه کیش و مذهب.
پیامبر رحمت چه زیبا بیان فرمودند که «إِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَینِ حَرَارَةً فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لَا تَبْرُدُ أَبَداً؛ برای شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود» و میبینیم که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز آتش عشق حسین در قلبها شعلهور است.
اهل سنت ارادت ویژهای به اهل بیت بویژه امام حسین (ع) دارند واین بزرگواران رابه عنوان محور وحدت مسلمانان میشناسند.
ابوعبدالله محمد ادریس شافعی، پیشوای یکی از مذاهب اربعه اهل سنت که علاقه و ارادت بسیاری به اهل بیت (ع) دارد، درباره واقعه عاشورا، اشعار زیبایی سروده است که ترجمه برخی ابیات آن این است:
«این حادثه از حوادثی است که خواب مرا ربوده و موی مرا سپید کرده است. دل و دیده مرا به خود مشغول ساخته و مرا اندوهگین کرده است و اشک چشم، جاری و خواب از آن پریده است دنیا از این حادثه خاندان پیامبر (ص) متزلزل شده و قامت کوهها از آن خواب ذوب شده است ...»
ماموستا ملامحمد محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و شهادت امام حسین (ع) اظهار داشت: ۲ شهید بسیار گرانقدر داریم که پیامبر (ص) از آنها خیلی تعریف کردهاند یکی از آنها حمزه سیدالشهدا و دیگری امام حسین (ع) است.
وی افزود: پیامبر (ص) به احترام خلوص عبادت و ادای وظایف، چند دهه را برای امت معرفی کرد تا عبادت و طاعت بیشتری داشته باشند که یکی از این دههها ذی الحجه است که مراسم بزرگ حج و رفتن به عرفه در آن قرار دارد.
امام جمعه اهلسنت کرمانشاه دومین دهه را ماه محرم اعلام و عنوان کرد: درباره این دهه خصوصیات فراوانی وارد شده که یکی مبدا هجرت پیامبر از مکه به مدینه است، دیگری اتفاقاتی است که در رابطه با امام حسین (ع) به وجود آمد تا جایی که برخی در این دهه قصد کردند اولاد پیامبر (ص) را شهید کنند.
وی افزود: مردم اهل سنت، اهل بیت پیامبر (ص) را خیلی دوست دارند و برای آنان عزت قائل هستند برای آنان اشک میریزند ما هم وقتی در مراسم نماز جمعه قضیه عاشورا را تعریف میکنیم مردم اشک میریزند این از سر عشق به اهل بیت است.
ماموستا محمدی گفت: دهه سوم، دهه آخر رمضان است که در این ماه لیالی قدر را داریم و مردم اعتکاف میکنند شب لیله القدر هم در این دهه است پیامبر (ص) ما را به این سه دهه معرفی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه در دین هیچ گونه تفاوتی بین شیعه و سنی نیست، افزود: ما در ناراحتی شیعه ناراحت و در خوشحالی آنان خوشحال میشویم این دشمنان هستند که تفرقه میاندازند که اهل سنت نسبت به اهل بیت غیر از این هستند در حالی که بی احترامی به اهل بیت در عقیده اهل سنت نیست.
ماموستا محمدی با بیان اینکه ماه محرم نخستین ماه حرام است، گفت: خداوند در قرآن فرموده از۱۲ ماه چهار ماه حرام است؛ ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب که گناهان دو برابر میشود.
وی با اشاره به اینکه در این ماه کشیدن اسلحه روی مسلمان و جنگ حرام است، افزود: ما هرسال ماه محرم را گرامی و برمبنای مذهب در مسجد کارهایی نظیر خواندن قران و دعا، گریه و خدمت به عزاداران انجام میدهیم که از سر علاقه است.
ماموستا گفت: ما قیام امام حسین (ع) را که علیه ظلم و ستم و بیداد قیام کرد قبول داریم و شدیدا از سوی خود و اهل سنت، اقدامات دشمنان دین علیه ایشان را محکوم میکنیم و قطعا آنان که علیه امام حسین (ع) این کار را کردند به درک واصل خواهند شد.
امام جمعه پاوه هم در خطبههای نماز جمعه این شهرستان با اشاره به ایام محرم و در پیش بودن تاسوعا و عاشورا اظهار داشت: ما اهل سنت اهلبیت را نور چشم خود میدانیم، زیرا اهلبیت نور چشم پیامبر اسلام (ص) هستند و نور چشم رسول خدا نور چشم ما نیز هست.
ماموستا ملاعبدالله غفوری امام جمعه روانسر نیز اظهار داشت: امام حسین (ع) برای اهداف مقدسی همچون نشر اسلام، اجرای عدالت و خارج کردن حکومت از دست نااهلان قیام کرد.
وی با اشاره به ایام قیام و شهادت مظلومانه امام حسین رضیاللهعنه در طول تاریخ، انسانهای شایسته و بزرگواری بودهاند که با عشق و علاقه و با انگیزه جلب رضایت پروردگار و منافع مردم برای اجرای عدالت به پاخاسته و در این راه جان خود را فدا کردهاند؛ همواره قربانی و جانفدایی مردان راه خدا سبب حفاظت اسلام و انتشار آن در دنیا شده است.
ماموستا غفوری بیان داشت: اگر مسلمانان در جنگهای بدر و اُحد و احزاب و... که لشکر بزرگ کفار قصد نابودی اسلام و به شهادت رساندن رحمةللعالمین را داشتند جانانه قربانی نمیدادند، چه اتفاقی میافتاد؟ صحابه در تمام میادین ایستادگی کردند تا وجود مبارک آنحضرت صلیاللهعلیهوسلم محفوظ بماند و اسلام را به دنیا عرضه کند.
امام جمعه روانسر با تاکید بر اینکه امام حسین (ع) هرگز برای جنگ نرفته بود، اگر با هدف جنگ میرفت زن و فرزندانش را همراه نمیبرد و بهجای ۷۰ نفر، لشکری را همراه میبرد گفت:امام حسین (ع) برای اهداف مقدسی همچون نشر اسلام، اجرای عدالت و خارج کردن حکومت از دست نااهلان قیام کرد.
وی یزید را از دیدگاه امام حسین (ع) جوانی مستبد و خودکامه دانست و اظهار داشت: نیروهای یزید سنگینترین ظلم را بر فرزندان پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوسلم و یاران امام حسین روا داشتند.
ماموستا غفوری با اشاره به نامهای برخی از شهدای کربلا گفت: در بین شهدای حادثه کربلا، فرزندان حضرت علی (ع) نیز بودند که پیش از امام حسین (ع) در این حادثه به شهادت رسیدند؛ در عین حال نامگذاری فرزندان حضرت علی به نام خلفا بیانگر دوستی و محبتی است که بین صحابه و اهلبیت وجود داشته است.
وی در پایان گفت: حادثه کربلا و قیام امام حسین (ع) حاوی درسها و پیامهای آموزندهای بوده و برای تمام مسلمانان نمونه و حجت است. امام حسین (ع) برای اجرای عدالت و مقابله با ظلم در برابر استبداد و خودکامگی قیام کرد و جان مبارکش را در این راه فدا کرد؛ این قیام و جانباختگی برای مسلمانان و تمام انسانهای آزاده درس است.
ملارشید ثنایی امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب گفت: آنهایی که با فرزند پیغمبرخدا اینگونه رفتار کردند مستحق بدترین و بالاترین لعن ونفرینها هستند و مسلمانان باید آنها را مورد لعن ونفرین قرار دهند.
امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب با بیان اینکه شهدا بر اساس آیات قرآنی و احادیث رسول الله (ص) از درجات بالایی در آخرت برخوردار خواهند بود، ادامه داد: هر مسلمانی باید محبت اهل بیت پیامبر (ص) را در دل داشته و در نماز خود بر پیامبر و اهل بیتش که امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) از آنهاست سلام و صلوات بفرستد و گرنه مسلمان نخواهد بود.
وی گفت: ما هر ساله در مراسمات عزاداری اهل بیت پیامبر (ص) شرکت میکنیم و امسال نیز همچون سنوات گذشته در مراسم سوگواری امام حسین (ع) شرکت خواهیم کرد.
ثنایی تصریح کرد: واقعه کربلا و قیام عاشورا به درستی در تاریخ ثبت شده است و در این واقعه اهل بیت پیامبر (ص) برای آزادی مسلمانان و مبارزه با ظلم قیام کرده و در راه اسلام به شهادت رسیدند.
منبع:مهر
انتهای پیام/ی