به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،اعتضاد علیزاده رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه اعلام کرد: تمام واحدهای نانوایی شامل تمام اتوماتیک و لواش ماشینی و سنتی شامل سنگک، تافتان، لواش و بربری که روز ۵ شنبه (عاشواری حسینی) تعطیلی مجاز هفتگی آنها نیست روزچهارشنبه (تاسوعای حسینی) به صورت یکسره تا ساعت ۲۲ شب اقدام به پخت نان میکنند.
وی افزود: همچنین تمام واحدهای نانوایی که روز چهارشنبه (تاسوعای حسینی) تعطیلی مجاز آنهاست باید در این روز طبق ساعات عادی به پخت و عرضه نان به شهروندان اقدام کنند و به جای آن روز ۵ شنبه عاشواری حسینی تعطیل هستند.
انتهای پیام/ز