اکثر این روش ها اثبات نشده اند و در برخی موارد، ممکن است ضررهایی هم برای بدن داشته باشند. در ادامه به چند روش بیان شده در این مورد می پردازیم و همین طور برخی خطرات داروهای گیاهی و روش های خانگی هم مورد بحث قرار خواهیم داد.
توجه داشته باشید که این روش ها صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی گفته شده است و اعمال هریک از آن ها لازم است که با مشورت پزشک صورت گیرد تا احتمال بروز هرگونه مشکلی به حداقل برسد.
از بین بردن خال با داروهای گیاهی و روشهای خانگی
در ادامه به برخی از روش هایی که گفته می شود می تواند برای از بین بردن خال با داروهای گیاهی موثر باشد، اشاره می کنیم.
از بین بردن خال با سیر
یک لایه نازک ژله پترولیوم را در اطراف خال بر روی پوست خود قرار دهید. شما همچنین می توانید از نوارهای پوششی هم در اطراف خال خود استفاده کنید چرا که عصاره سیر می تواند پوست را بسوزاند.
می توانید یک حبه سیر را فشرده کنید تا خمیر شود و سپس آن را بر روی خال خود قرار دهید. همچنین می توانید از عصاره سیر هم استفاده کنید و آن را با استفاده از یک چوب پنبه یا پنبه بر خال خود اعمال نمایید. سپس روی آن را بپوشانید و برای 4 ساعت بگذارید بماند. این کار را 3 بار در روز انجام دهید. دقت داشته باشید که قبل از خواب باید بگذارید محل خال باز بماند.
روغن درخت چای
روغن درخت چای روغنی است که برای از بین بردن خال با داروهای گیاهی استفاده می شود. روغن درخت چای به خاطر خواص ضد میکروبی و ضد التهابی اش شناخته می شود. بعضی از مردم ادعا می کنند که استفاده از روغن چای چند بار در روز برای یک دوره باعث می شود که خال ها از بین بروند. مراقب باشید که روغن درخت چای را نبلعید! چرا که خطرناک و سمی است.
آبلیمو
استفاده از آبلیمو چند بار در روز می تواند موجب سفید شدن خال شود.
سیب زمینی
سیب زمینی دارای خواص سفیدکنندگی است. اگرچه استفاده از سیب زمینی ممکن است که خال را به صورت کامل از بین نبرد ولی در طول زمان ممکن است کمک کند که خال کمرنگ شود.
روغن کندر
برای از بین بردن خال با داروهای گیاهی ، روغن کندر یکی از گزینه ها است. روغن کندر موجب می شود چربی پوست گرفته شود و پوست خشک گردد. از این رو طرفداران این ماده گیاهی ادعا می کنند که استفاده از روغن کندر می تواند با سلول های خال واکنش نشان داده و موجب خشک شدن، ریزش و افتادن آن شود.
آلوئه ورا
آلوئه ورا حاوی بسیاری از مواد مفید شناخته شده پوست است. بعضی از مردم معتقدند که استفاده طولانی مدت از آلوئه ورا به از بین بردن خال ها کمک می کند. می توانید گیاه یا محصول تولید شده با آن را روی پوست خود اعمال نمایید. البته لازم است که پیش از استفاده آن از آلرژی نداشتن به این گیاه مطمئن شوید.
روغن نارگیل
روغن نارگیل ممکن است برای مشکلات دیگر پوست کمک کند، اما مطالعاتی وجود ندارد که نشان دهد می تواند به از بین بردن خال ها نیز کمک کند. با این حال، بعضی از مردم معتقدند که در صورت استفاده روزانه، اندازه خال کاهش می یابد.
برخی از خطرات روش های خانگی
مهمترین ویژگی ای که در استفاده از روش های خانگی نادیده گرفته می شود، عدم بررسی و آزمایش خال است. چرا که بعضی از خال ها ممکن است بدخیم و یا سرطانی باشند و از این بابت نادیده گرفتن آن ها صحیح نیست.
کرم ها و لوسیون ها
محصولاتی مانند کرم ها و لوسیون ها در بازار موجود هستند که ادعا می کنند می توانند خال ها را از بین ببرند. پایه ساخت این محصولات مانند همان هایی است که برای حذف زگیل و میخچه مورد استفاده قرار می گیرد. این محصولات معمولا پیشنهاد می کنند که روی خال را با آن ها بپوشانید تا اسید بتواند نفوذ کند.
این در حالی است که خال ها طبیعت شان متفاوت است. پوست اطراف خال هم بسیار حساس است و لذا این فرایند می تواند دردناک باشد و موجب ایجاد زخم نیز شود. همچنین در صورت خارش، خود خاراندن هم می تواند به خال صدمه بزند.
محصولات کمرنگ کننده خال
مواد سفید کننده اسیدی یا قلیایی، محصولات روشن کننده ای مانند کرم ها داروهایی هستند که رنگدانه های خال را از بین می برند در حالی که خال همچنان در جای خودش باقی است و فقط کمی کمتر به چشم می آید.
با این حال در صورتی که مطابق استاندارد تولید نشده باشند و خیلی قوی باشند می توانند موجب سوختگی پوست و آسیب هایی در نواحی خال شوند که پایدار باقی بماند
روش های خانگی برای از بین بردن خال با داروهای گیاهی
برخی روش ها هم مانند مواردی که در بالا بیان شد، بر مبنای وجود مواد سفید کننده اسیدی یا قلیایی در گیاهان و مواد طبیعی موجود در خانه است. این روش ها هم بر همان مبنای کم رنگ کردن رنگ دانه ها شکل گرفته است و برخی از آن ها که کشیدن چیزی روی خال همراه است، به این دلیل است که خال کمی تراشیده شده تا مواد بتوانند به داخل آن نفوذ نمایند.
مشکلی که در از بین بردن خال با داروهای گیاهی و روش های خانگی وجود دارد این است که ممکن است جوابگو و موثر نباشند و یا در نهایت موجب تحریک پوست، عفونت و یا زخم شود.
در نهایت توصیه ای که به خوانندگان محترم می شود این است که پیش از استفاده از هر محصول یا روشی و در صورتی که به خالی مشکوک بوده اید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. راه های مختلف را بررسی کرده و در نهایت بهترین تصمیم را بگیرید.
منبع: نبض ما
انتهای پیام/
باید یه روشی باشه که وقتی از بین برد،اون خال دوباره در نیاد.
باید یه روشی باشه که وقتی از بین برد،اون خال دوباره در نیاد