وی با اشاره به اهمیت مشارکت و همکاری مردم و سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی بهویژه خانوادهها و دانش آموزان در امر تعلیم و تربیت گفت: آغاز سال تحصیلی را به خانوادهها، دانش آموزان و معلمان و همه ذینفعان آموزشوپرورش تبریک گفت.
بطحایی افزود: آموزشوپرورش از حمایت همه مسئولان کشور برخوردار است و گستردهترین دستگاه اجرایی کشور است که در دورافتادهترین نقاط کشور به دانش آموزان خدمات تربیتی و آموزشی ارائه میکند و مقام معظم رهبری آموزشوپرورش را کانون خلق دنیای آینده میداند و سرمایهگذاری در آن را هزینه نمیدانند؛ رئیسجمهوری هم آموزشوپرورش و مدارس را اساس پیشرفت و رشد جامعه تلقی میکند.
بطحایی تعلیم و تربیت کشور را نیازمند مشارکت و همکاری همه بخشهای جامعه شامل مردم و سازمانهای دولتی و غیردولتی بهویژه خانوادههای دانشآموزان دانست و اظهار کرد: ضرورت دارد تا این دستگاه با بیش از یکمیلیون پرسنل ارتباط نزدیکتری با مردم داشته باشد.
وزیر آموزشوپرروش با اشاره به فعالیتهای انجامشده در آموزشوپرورش اظهار کرد: وزارت آموزشوپرورش در سال تحصیلی گذشته تحول در نظام آموزشی و پرورشی را بر اساس سند تحول بنیادین و با 2 رویکرد انجام داد؛ اولین اقدام تحول در محتوا و متن برنامه درسی و آموزشی بود که سرآغاز اجرای برنامههای مهارتآموزی بر اساس تأکید ریاست جمهوری در مهرماه سال ۹۶ بود.
وی افزود: این رویکرد با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای در ۸ استان کشور بهصورت آزمایشی برای دانش آموزان متوسطه اول آغاز شد که ادامه آن در سال تحصیلی جاری در همه استانهای کشور را خواهیم داشت.
بطحایی تقویت فعالیتهای پرورشی متناسب با شرایط و نیازهای فردی دانش آموزان و حذف آزمونهای مکرر و زائد از مدارس ابتدایی و تأکید بر استفاده نکردن از کتابهای کمکآموزشی در این مقطع را از دیگر فعالیتهای این وزارتخانه برشمرد و اظهار کرد: این اقدامات باعث تحول تقویت نشاط و سرزندگی و علاقه مندی به یادگیری در دبستانها است.
انتهای پیام/