به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سیدحجتالله موسویاجاق سخنگوی شورای شهر کرمانشاه گفت: در یک جلسه غیررسمی که از نصاب افتاده میخواهند شهردار را انتخاب کنند؛ شهرداری که اینطور انتخاب شود معلوم است آخرش چه میشود.
سخنگوی شورای شهر کرمانشاه بیان داشت: برای انتخاب شهردار تمام تلاشمان را میکنیم و شهردار باید انتخاب شود؛ کار و وظیفه ما همین است ولی اصرار داریم فرد یا افرادی که کاندید هستند در جلسه حضور یابند و برنامههایشان را مطرح کنند چون غیر از این باشد مضحک است.
موسوی اجاق بیان داشت: این کار وظیفه رییس شورا بوده و باید جلسه هیئت رییسه تشکیل میشد؛ نیاز به کار خاصی هم نیست و هر یک از گزینه ها یک برنامه مکتوب زمانبندی شده را حداکثر در ۱۵ دقیقه ارائه می دهد، در جلسه سه ساعته میتوان ۱۲ نفر را بررسی کرد.
وی ادامه داد: بعد هم برنامهها به رای گذاشته میشود و ما هم نهایت همکاری را با فرد منتخب خواهیم داشت؛ ما روی فرد حساسیت نداریم بحث ما روی شیوه انتخاب شهردار است؛ مگر می شود به شهرداری رای داد که حتی قیافهاش را هم ندیدهایم.
سخنگوی شورای شهر کرمانشاه گفت: از طرفی توپ را توی زمین فرمانداری میاندازد کجای قانون گفته این وظیفه فرمانداری است؛ شورا وظیفه دارد ظرف سه ماه شهردار را انتخاب کند اگر نشد فرماندار برابر قانون کارش را انجام میدهد و پرونده شورا را به عنوان قصور در انجام وظیفه به شورای حل اختلاف برای تصمیمات بعدی در آنجا گرفته میشود.
موسویاجاق افزود: حتی با مدیریت استان که صفر تا صد بودجههای عمرانی ما را میدهند یک مشورت از باب احترام انجام ندادند؛ البته این به معنای محدود کردن اختیار نیست به معنای احترام و تدبیر و مشورت است.
وی تصریح کرد: استاندار و معاونت عمرانی وی برای ما یک فرصت هستند چون هردو کاربلد شهرداری هستند، اما برخی افراد میخواهند این فرصت را با خودخواهی به تهدید تبدیل کنند و وظیفه من است که مانع از این کار شوم.
سخنگوی شورای شهر ادامه داد: در حال حاضر هم اولا گزینهها باید برنامهها را ارائه کنند و ما به عنوان نماینده مردم تنها سلاحمان سوال از شهردار است که چرا به برنامههایش عمل نکرده با این روند انتخاب وی می تواند بگوید هیچ تعهد و قولی به شما ندادهام خودتان رای دادید.
سیداحسان احسانی دیگر عضو شورای شهر کرمانشاه ظهار داشت: در هنگام رایگیری تنها هفت نفر در جلسه حضور داشتند و در دفتر صورت جلسه هم قید شده که با حضور هفت نفر رایگیری شده است.
وی افزود: ماده ۱۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور (نیمه دوم سال 96) جلسات عادی و فوقالعاده شورا با حضور دوسوم اعضای اصلی (در شوراهای ۱۱ نفره با حضور ۸ نفر) رسمیت مییابد و تصمیمات با رای اکثریت مطلق آرای حاضرین معتبر است.
احسانی بیان داشت: برای رایگیری هم در قانون مشخص شده که اول باید با بلند کردن دست و کاغذ سفید به صورت علنی برگزار شود و اگر اکثریت اعضا تصویب کردند بعد مخفی باشد.
حالا باید منتظر ماند تا فرماندار رای نهایی قانونی یا غیرقانونی بودن این جلسه را اعلام کند.