به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رجایی مسئول امور پایش تعهدات دولت و تجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه در همایش واگذاری طرحهای نیمه تمام که امروز با حضور فعالان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سال 1396 تکلیف کرد که 3 هزار طرح نیمه تمام شامل 700 طرح نیمه تمام ملی و 2 هزار و 300 طرح نیمه تمام استانی به بخش خصوصی واگذار شود.
مسئول امور پایش تعهدات دولت و تجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه افزود: براین اساس 1900 طرح نیمه تمام استانی و 65 طرح نیمه تمام ملی به بخش خصوصی واگذار شد و برای هزار و 265 طرح نیمه تمام واگذاری مدیریت انجام شد.
رجایی بیان کرد: در مجموع 70 هزار طرح نیمه تمام استانی و 6 هزار طرح نیمه تمام ملی وجود دارد که از این تعداد 12 هزار و 500 طرح استانی و 2 هزار طرح ملی قابلیت واگذاری دارد.
مسئول امور پایش تعهدات دولت و تجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: موانعی در فروش برخی از طرحها وجود دارد که به عنوان مثال بسیاری از این طرحها مانند آزاد راهها قابلیت فروش ندارند و ممکن است عرضه برخی هم در اختیار دستگاه اجرایی نباشد.
در ادامه محمد امیرزاده رئیس کمیسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران با بیان اینکه تکمیل طرحهای نیمه تمام در ایجاد اشتغال و مصرف تولیدات داخلی نقش به سزایی دارد، گفت: حدود 600 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام در کشور مانده است.
محسن چمن آرا هم در این نشست گفت: براساس تبصره 19 قانون بودجه سال 1397 طرحهای نیمه تمام دولتی باید به بخش خصوصی واگذار شود. سازمان برنامه و بودجه هم همراهی خوبی داشته، اما دستگاههای اجرایی از اعلام طرحهای نیمه تمام طفره میروند.
این فعال بخش خصوصی گفت: دولت نباید در مورد واگذاریها نگران باشد، زیرا واگذاریها براساس فراخوان است و بخش خصوصی در رقابت، قیمت، زمان اجرا و غیره را مشخص میکند، بنابراین با شفافسازی طرحها هیچ کس ضرر نخواهد کرد.
انتهای پیام/