دکتر احسان صادقی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت : بر پایه نتایج طرح تحقیقاتی بررسی آثار ضد میکروبی عصاره جفت میوه بلوط جهت جلوگیری از فساد ماهیان انجام شد عصاره جفت گیاه بلوط می تواند از رشد باکتری ها و نیز اکسیداسیون چربی جلوگیری نماید.
وی گفت : مطابق نتایج حاصله با مقایسه گروه کنترل با تیمارهای حاوی عصاره در روزهای مختلف نگهداری مشخص گردید غلظت های مختلف عصاره آبی و الکلی بلوط در روزهای 9-18 توانسته اند بخوبی از رشد میکروبی و اکسیداسیون در شوریده و قزل آلا جلوگیری نمایند .
صادقی افزود : بر این اساس عصاره بلوط در روز 6 قادر به کاهش قابل توجه میزان PV در شوریده و PV و TBA در قزل آلا نبود اما میزان بار باکتریایی را بطور چشم گیری نسبت به گروه فاقد عصاره کاهش داد .
وی افزود : TVB-N شاخص خوبی برای تعیین کیفیت ماهی های تازه و منجمد است زیرا با فعالیت اندوژنوز آنزیم ها و رشد باکتریایی در ارتباط است .
انتهای پیام/د