معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیش از 169 هزار تن گوشت قرمز و شیر در 6 ماهه نخست سال 97 در استان تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان داشت: میزان تولید شیر در۶ ماهه ابتدایی سال جاری ۱۶۹ هزار و ۱۹۰ تن بوده که نسبت به سال گذشته ۴ و ۷ دهم درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به تولید شیر در استان افزود: گاوهای 2 رگ با ۴۰ درصد تولید شیر استان بیش ترین سهم تولید را برعهده داشتند و بعد از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

 مشکورزاده عنوان کرد: همچنین در این مدت  ۲۱ هزار و ۳۷۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته ۲ و یک دهم افزایش را نشان می دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در تولید گوشت قرمز گوسفند با ۳۳ درصد و گاو دورگ با ۲۳ درصد بیش ترین نقش را داشته اند و گاو اصیل بومی ، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان هستند.

انتهای پیام/م

افزایش تولید گوشت و شیر در خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار