ایران از خون شهدای خود به ویژه شهدای حادثه تروریستی اهواز که به مظلومانه هدف حملات تروریستها قرار گرفتند، نخواهد گذشت.
به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «حمله اهواز، آخرین حمله نخواهد بود.» این پیام سخنگوی داعش در هفته گذشته بود که در آن مدعی شد حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح کشورمان در اهواز، آخرین حمله این گروه تروریستی در ایران نخواهد بود و در ادامه اضافه کرده بود که «فرزندان خلیفه اثبات کردند که چقدر امنیت ایران شکننده است». این در حالی است که مسئولیت حمله تروریستی روز شنبه 31 شهریورماه به رژه نیروهای مسلح کشورمان در اهواز را ابتدا گروه دیگری بر عهده گرفت و داعش نیز همزمان مدعی شد این حمله کار آنها بوده است.
یعقوب حر التسطری سخنگوی گروه تروریستی که در مسئولیت این حمله را برعهده گرفت، در یک گفتوگوی تلویزیونی با تایید حمله به رژه اهواز اعلام کرد: «مقاومت ملی اهواز، این عملیات را انجام داده است.» اما چند ساعت پس از حادثه تروریستی اهواز بود که "خبرگزاری اعماق" در اطلاعیهای اعلام کرد که نیروهای داعش این عملیات را انجام دادند. در بیانیهای که از سوی خبرگزاری داعش منتشر شد،ا یک اشتباه فاحش وجود داشت. داعش ادعا کرده بود که نیروهای این گروه این عملیات در اهواز را در حضور رئيس جمهور ایران انجام دادهاند، این در حالی است که حجتالاسلام حسن روحانی برای مراسم روز ۳۱ شهریور در تهران حضور داشت.
تاریخ حیات داعش نشان می دهد که خشونت روزافزون آنها تنها در سال 2013 موجب مرگ هشت هزار نفر و تبدیل شدن آن سال به خونینترین سال پس از 2008 طبق نظر سازمان ملل شد. گروه تروریستی القاعده عراق، در سال 2012 نام جدید خود را تحت عنوان "دولت اسلامی عراق و شرق مدیترانه" (ISIL) یا "دولت اسلامی عراق و شام" (ISIS) اعلام کرد. سپس به قصد رویارویی و سرنگونی نظام سوریه وارد این کشور شد. این گروهک تروریستی، تا ماه ژوئن 2014 میلادی، با عقبنشینی ارتش عراق در شهرهای مهم فلوجه و موصل، زیرساختهای دولتی و منطقهای هر دوطرف مرز سوریه و عراق را تحت کنترل درآورد و و بعد از سال ها کشت و کشتار تمام اراضی اشغالی خود را در عراق از دست داد و به تاریخ پیوست.
سرمایهگذاران مالی داعش مانند امارات، اردن و عربستان طی این چند سال حمایت های فراوانی از این تروریست های متوحش داشتهاند. همچنین طبق گزارش پایگاه اطلاعرسانی «الرابط الیمنی» اسناد و گزارشات آمریکایی نشان میدهند که 131 شخصیت آکادمیک، فعال سیاسی و شخصیت دینی وابسته به 31 کشور جهان، مسئولان اصلی تامین مالی داعش بوده و هستند. اما در میان تمام این کشورها نام آمریکایی ها همیشه در صدر حامیان گروه های تروریستی دیده می شود و به آنها اجازه می دهد به سوریه حمله کنند و در زمان حضور داعش در عراق بارها مسئولان این کشور تأکید داشتند که آمریکا از طریق هوایی برای داعش کمک ارسال میکند.
روزنامه آمریکایی "ورلد تریبون" اما زاویه های دیگری از رشد داعش را روشن می کند و به نقل از منابع دیپلماتیک می نویسد "داعش از کشورهایی مانند بلغارستان، کرواسی، رومانی و اوکراین سلاح های ضد تانک، موشک، خمپاره، جلیقه ضد گلوله و تجهیزات ارتباطاتی درخواست کرده و سرویس اطلاعاتی ناتو هم با ادعای رساندن کمک های بشردوستانه به سوری ها، زمینه انتقال تجهیزات نظامی و ارتباطاتی از اروپا به سوریه را فراهم کرد. ورلد تریبون اعلام کرد که داعش سال 2013 درخواست ارسال کمک های نظامی و ارتباطاتی را ارائه کرده بود و ترکیه و یوگسلاوی نقش مهمی در مسلح کردن داعش ایفا کردند. این خبر نشان دهنده حمایت اروپایی ها از داعش است که در ابعاد گسترده ای صورت گرفته است.
همچنین سایت خبری سوریه الآن هم به نقل از المقداد گزارش کرد "دیدگاه برخی از سران اروپا نشان می دهد که آنها از سیطره تروریست ها بر سوریه و دیگر کشورهای منطقه و جهان حمایت میکردند. المقداد گفت "ملت سوریه در برابر تروریست ها ایستاده اند و سرنوشت کشورشان را به دست خود تعیین خواهند کرد و به برخی از سران اروپا اجازه نخواهند داد که برای کشورشان تصمیمگیری کنند، زیرا برخی از سران اروپا برای کسب رضایت و کمک های مالی عربستان و دیگر حامیان گروه های تروریستی تلاش می کنند. طبق نوشته این نشریه روبرتو فیوری نماینده ایتالیائی پارلمان اروپا و رئیس هیات اعزامی به سوریه هم معتقد است که برخی از دولت های اروپایی واقعیت های سوریه را برای افکار عمومی وارونه جلوه می دهند. اما داعش قدرشناس حمایت اروپایی ها نبود و بارها آنها را که در کمک به داعش کوتاهی نکرد را هدف حملات کور تروریستی خود قرار داد که به اختصار به ذکر برخی از آنها می پردازیم:
22 مه 2017، دوشنبه یکم خرداد ماه 1396 یک عامل انتحاری خود را همزمان با برگزاری یک کنسرت در منچستر آرنا منفجر کرد و 22 تن را کشت.
7 آوریل 2017، شنبه 12 فروردین 1396 فردی با ربودن یک کامیون به عابران اطراف یک مرکز خرید در استکهلم یورش برد و چهار تن را کشت. این حمله در یکی از خیابانهای اصلی که محل گذر عابران پیاده است، اتفاق افتاد و علاوه بر این قربانیان ده ها زخمی بر جای گذاشت.
22 مارس 2017، چهارشنبه دوم فروردین 1396 راننده دیگری با ماشین کرایهای خود به عابران اطراف محل ساختمان بریتانیا در وستمینستر لندن یورش برد و چهار تن دیگر را به کام مرگ کشاند، اما در همین جا کارش را خاتمه نداد و کمی بعدتر با چاقویی به یک افسر پلیس حمله کرد و وی را کشت. در این حمله 40 تن دیگر زخمی شدند.
19 دسامبر 2016، دوشنبه 29 آذر 1395 در آستانه عید کریسمس، راننده یک کامیون به بازاری در برلین حمله کرد و 12 تن را به قتل رساند و 60 تن را زخمی کرد.
11 ژوئیه 2016، دوشنبه 21 تیر 1395 راننده کامیون دیگری همزمان با جشن روز باستیل فرانسه، در سواحل شهر نیس دست به حملهای مرگبار زد که طی آن جان 86 تن را گرفت.
22مارس 2016، سهشنبه سوم فروردین 1395 عوامل انتحاری سه انفجار در بروکسل، پایتخت بلژیک انجام دادند که دو انفجار آن در فرودگاه بروکسل و دیگری در ایستگاه مترو رخ داد. در این حملات 32 تن کشته و صدها تن را زخمی شدند.
13 نوامبر 2015، جمعه 22 آبان 1394، افراطگرایان داعشی به چندین نقطه در پاریس حمله کردند. تیربارانهای دستهجمعی و بمبگذاریهای انتحاری در مناطق مختلف شهر پاریس فرانسه منجر به کشته شدن ۱۳۰ و مصدومیت ۳۶۸ تن شد. در حملات تروریستی در نزدیکی ورزشگاه استادو فرانس در سندنی در شمال پاریس، و ایلدو فرانس حداقل سه انفجار جداگانه و شش تیراندازی در محدودهٔ پاریس گزارش شد، و یک گروگانگیری در تئاتر بتکلان نیز صورت گرفت.
انتظار از اروپا پس از این حجم از حملات، تلفات و خسارات به مناطق مختلف، انتقام و جبران این اتفاقات بود، اما آنها ضمن حمایت بیشتر از داعش به فرافکنی درباره تروریسم پرداخته و با محکوم کردن دیگران به ویژه ایران، نشان دادند که هیچ زمانی عزم جدی برای مبارزه و مقابله عملی و واقعی با تروریسم ندارند، حتی زمانی که خود قربانی تروریسم شده باشند و همچنان چشم خود را بر روی حقیقت می بندند. ایران به عنوان کشوری که در گذشته بیشترین آسیب را از ناحیه تروریسم متحمل شده امروز هم در خط اول مبارزه با ترور و تروریسم قرار دارد، همچنان که مرور اقدامات چند سال گذشته ایران در مبارزه عملی با داعش خبر از عزمی راسخ در این راه توسط جمهوری اسلامی می دهد.
انتقام موشکی از داعش در دیرالزور پس از حمله های کور آنها به مجلس و مرقد مطهر امام خمینی(ره)، انهدام مقر تروریست ها های خرابکار در اربیل عراق با پرتاب چند موشک، انهدام چند گروه تروریستی در مرزهای غربی با عراق در منطقه کردستان و اقدامات وسیع ضد تروریستی در مرزهای جنوب شرقی کشور تنها نمونه ای از مبارزه عملی ایران در مبارزه و تعقیب تروریست ها در همه نقاط است.
واشنگتن پست در این باره با بیان اینکه ایران از روز اول یکی از اصلی ترین اهداف داعش بوده است، می نویسد "نیروهای امنیتی ایران به طور موثر با تهدیدات و برنامه های ترویستی گستره این گروه مقابله و آنها را خنثی کرده اند. ایران برنامه های ضد تروریستی اش را برای مبارزه با داعش ایجاد کرده است. هدف ایران تضعیف رشد داعش و ایدئولوژی این گروه و همچنین جلوگیری از ورود این گروه به خاک کشورش و اقدام آنها علیه شهروندان ایرانی است. رویکرد این کشور در مبارزه با داعش بهتر از ائتلاف نظامی آمریکا علیه داعش بود، چراکه تهران احساس ناامنی واقعی تری نسبت به داعش دارد".
ایران کشوری امن و قدرتمند است و نیروهای امنیتیاش تاکنون در مبارزه علیه تروریسم موفق بودهاند و همواره در تلاش برای مبارزه عملی با این گروه بوده و هست و تاریخ و مرور گذشته نشان داده که ایران به آسانی از خون شهدای خود نخواهد گذشت، به ویژه شهدای حادثه تروریستی اهواز که به مظلومانه ترین شکل ممکن هدف حملات کور و بزدلانه تروریست ها قرار گرفتند، به طوری امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفتوگویی با باشگاه خبرنگاران تهدید جدید داعش مبنی بر حملات بیشتر به ایران را ناشی از فشار بر آنها و شکست هایشان در مناطق دیگر می داند و تاکید دارد که " طومار زندگی آنها را در مناطق دیگر پیچیده ایم؛ تحرکات امروزشان هم به دلیل شیطنت های هدایت شده توسط استکبار و حمایت و تغذیه آنهاست".
این تنها موضعگیری و وعده انتقام عملی از این تروریست ها و پشتیبان های آنان نبود، همچنان که سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران هم در پی حادثه تروریستی ۳۱ شهریور اهواز و شهید و زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیزمان از جمله "طاها اقدامی" کودک معصوم چهار ساله در این اقدام ضد انسانی تاکید کرد که "پاسداران انقلاب هرگز نخواهند گذاشت خونهای پاک و مطهر شهدای حادثه تروریستی اهواز به هدر رود.
فرمانده اسبق کل سپاه و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در خصوص نحوه پاسخ ایران به اقدام تروریستها حادثه اهواز نیز گفت: "پاسخدهی به اقدام تروریستی اهواز را شروع کردیم و در اولین عملیات علیه تروریستها، ۲۰ نفر در اهواز که نقش پشتیبانی کننده را داشتند، دستگیر شدند. محسن رضایی تاکید دارد که "ایران به این اکتفا نمیکند و در خارج از کشور هم تروریستها را تعقیب کرده تا اقدامی جدی و اساسی علیه آنها انجام دهد.
ایران به عنوان بزرگترین قربانی تروریسم و کشوری که بیش از 17 هزار شهید ترور داشته است، همچنان در جایگاه و صف اول مبارزه با تروریسم قرار دارد و همواره کشورمان نشان داده که هربار در صورت لزوم در برخورد با تروریست وارد عمل میشود، همچنان که پاسخ های موشکی ایران در طول حیات داعش سخت ترین و مهلک ترین ضربه به این گروه تروریستی بوده است که از زمان پیدایش این گروه تا به امروز حتی آمریکا و دیگر مدعیان به ظاهر مبارز در حوزه تروریسم چنین برخوردی با آنها نداشتهاند.
برخورد جدی ایران با تروریستها موجب نگرانی و وحشت حامیان آنها شده است؛ غرب که هنوز هم از این تروریست ها به عنوان ابزاری برای مبارزه و زمین گیر کردن محور مقاومت در منطقه برای مقاصد خود استفاده می کند، قطعا هیچ زمانی عزم و اراده جدی برای مقابله با این گروهها نداشته و نخواهد داشت.
انتهای پیام/
داعشی ها بدانند که عذاب الهی در انتظار آنان است و باز بودن چشم آنها در لحظه مرگ هم حکایت از آن دارد که عذاب را از نزدیک می بینند.وقتی در آن لحظه حقیقت را می بینند میفهمند که خودشان را فریب داده اند......ولی دیگر فرصت بستن چشم و برگشت را ندرند.
داعشی ها منافقین زمان هستند.
این دو گروه تروریستی بدانند. با
80 میلیون ایرانی طرف هستند. این 80 میلیون نفر به انها امان نخواهند داد و هرجا باشند تو هر سوراخی مخفی شوند ردیابی و پیدایشان خواهند کرد . سپاه ونیروهای انتطامی نابودشان خواهد کرد.
داعش از طرف اسرائیل اجیر شده ونابودیش عبادت است.
بدبخت ها 80 میلیون پشت سپاه و نیروهای انتطامی وایستاده!
مرگ بر آمریکا عربستان اسراییل