وی بیان کرد: در این شرایط باید فضای کسب و کار را برای واحدهای تولیدی مهیا کرد تا با مشکل روبرو نشوند، قابل قبول نیست که بیش از چند ماه است که ماشینآلات در گمرک مانده و بخشی از این واحد در حوزه رنگرزی هنوز راه نیفتاده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت واحد تولیدی پارچه مبلی در قرچک ادامه داد: در حاضر در این واحد 180 نفر در حال انجام کار هستند و ظرفیت تولید این واحد 4.5 میلیون مترمربع است و 90 درصد بیش از آن چیزیکه در کشور نیاز داریم است به همین دلیل واردات این نوع کالاها را ممنوع شد.
نجفی با بیان اینکه بخشی از مواد اولیه وارداتی هستند که خوشبختانه با پیگیری این مشکل حل شده و به زودی وارد می شود، تصریح کرد: از لحاظ نقدینگی این موضوع را مدیریت کرده و امیدواریم به نتیجه مناسب برسیم.
وی افزود: اخیرا 200 میلیارد تومان با بانک صنعت و معدن توافق کردهایم تا حدود 10 تا 13 درصد تسهیلات در اختیار واحدها قرار دهند و خوشبختانه آییننامه تبصره 18 هم تصویب و ابلاغ شد که از اینجا هم 10 درصد تسهیلات داده میشود و جزو مواردی است که با همین تبصرهها در اختیار واحدها قرار داده میشود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تأکید کرد: علاوه بر این یک بسته حمایتی هم وزارت صنعت و معدن ارائه داده که در آن پیشنهادهای متعددی شده از جمله اینکه شهرکهای صنعتی 80 درصد جرائمی که کارآفرینها داشتند یا با رقم کمتری دریافت و یا با اقساط بلندمدت 60 ماهه دریافت کنند.
انتهای پیام/