به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مهدی گرامی شیرازی افزود: به همین منظور، واحد مرکاپتانزدایی در فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی در حال ساخت است که با راهاندازی طرح DMC، مرکاپتانها به مادهای دیگر تبدیل و بوزدایی میشود که باعث افزایش کیفیت کاندنسیت تولیدی پالایشگاه خواهد شد.
وی ادامه داد: هماکنون تجهیزات این واحد نصب و شرایط لازم برای اتصال این واحد به پالایشگاه نیز مهیا شده است که با تکمیل ساخت واحد تولید میعانات گازی بوزدایی شده در پالایشگاه دوم پارس جنوبی آغاز خواهد شد.
مدیر پالایشگاه دوم پارس جنوبی بیان کرد: مزیت این کار فروش میعانات گازی با کیفیتتر و با ارزش افزودهای حدود دو دلار در هر بشکه خواهد بود و با توجه به اینکه در فازهای ۲ و ۳ اکنون روزانه حدود ۷۶ هزار بشکه میعانات گازی تولید میشود، راه اندازی این واحد روزانه بیش از ۱۵۰ هزار دلار منافع مالی خواهد داشت.
گرامی تصریح کرد: در حال حاضر در دنیا سه نوع میعانات گازی ترش، میعانات گازی بوزدایی شده و میعانات گازی شیرین به فروش میرسد که اکنون در فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی میعانات گازی ترش صادر میشود.
وی همچنین یادآور شد: در صنعت نفت، حذف گوگرد و مرکاپتان از برشهای نفتی اهمیت بسزایی دارد که حذف آلایندههای محیط زیستی و کاهش میزان خوردگی یکی از مهمترین دلایل استفاده از فرآیندهای گوگردزدایی از برشهای نفتی است.
مدیر پالایشگاه دوم پارس جنوبی گفت: در صورتی که مرکاپتانهای موجود در میعانات گازی تبدیل به مادهای دیگر و از میعانات جدا شود نیز میعانات گازی شیرین شده، تولید میشود که ترکیبات گوگردی آن کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام/ک