به گزارش خبرنگار حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هفته گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار متعددی داشت که در این بسته خبری آنها را بازگو میکنیم.
پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری درباره برنامههای جدید معاونت علمی برایحمایت از فناوران گفت: تأسیس صندوق پژوهش و فناوری در هر یک از استانهای کشور برنامه جدیدی است که معاونت علمی آن را دنبال میکند.
ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و سازمان منطقه آزاد انزلی با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند؛ ایجاد و راه اندازی مرکز فناوری توسعه انرژی در منطقه آزاد انزلی، راهبری دوره های آموزشی حرفه ای برای تقویت ظرفیت حرفه ای شرکت های دانش بنیان و حمایت از فعالیت انجمن ها و تشکل های مردم نهاد برای ترویج و فرهنگسازی در حوزه انرژی های تجدید پذیر برخی از اهداف امضای این تفاهم نامه همکاری است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری که در راس هیئتی عالی رتبه شامل نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه، سازمان توسعه تجارت و بانک توسعه صادرات و همچنین روسای ۷۰ شرکت دانش بنیان و فناور فعال در حوزههای صادراتی مطلوب بازار شرق آفریقا به کنیا و اوگاندا سفر کرده است با یووری موسونی، رئیس جمهور کشور اوگاندا دیدار و گفتگو کرد و گفت: ایران شرکتهای بزرگ و مطرحی در زمینههای مختلف علمی مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و غیره دارد و در این زمینه محصولات فناورانه زیادی تولید کرده ایم.
محمدحسین قمری دبیر شورای سیاست گذاری آزمون استخدامی بخش خصوصی گفت: ثبت نام آزمون استخدامی بخش خصوصی تا بیستم مهر ماه تمدید شده است و متقاضیان جهت شرکت در آزمون میتوانند تا تاریخ مذکور به سامانه ثبت نام مراجعه کنند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به بهبود شاخصهای حوزه فناوری و نوآوری ایران در سالهای گذشته اظهار کرد: ارتقای جایگاه ایران در شاخصهای جهانی نوآوری (GII) باعث شده است تا جایگاه کشورمان در حوزه برخی از فناوریهای کلیدی در بین کشورهای برتر دنیا قرار بگیرد و شاخص جهانی نوآوری ایران از رتبه ۱۲۰ به ۶۰ رسیده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، در دور دوم سفر به شرق آفریقا در نایروبی طی دیدار با رییس سازمان سرمایه گذاری کنیا، ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد زمینه مساعد تبادل و صادرات محصولات و خدمات فناورانه میان شرکتها و نهادهای مالی دو کشور اظهار کرد: باید زمینهها و محیط مساعد همکاری و تعامل میان شرکتها و نهادهای مالی دو طرف برای تبادل محصولات، خدمات، دانش، فناوریها و تجربیات فراهم شود و برای تسهیل صادرات ایجاد یک خط اعتباری بانکی مشترک، حائز اهمیت است.
انتهای پیام/