سیدرضا غلامی رئیس اداره سلامت بهداشت محیط کار وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط کار وزارت بهداشت حساسیت ویژهای نسبت به سلامت موادغذایی در رستورانها و توزیع موادغذایی در آشپزخانههای خانگی دارد.
وی ادامه داد: از مراکز توزیع غذا و رستورانهای سراسر کشور تا به امروز 2 میلیون و 366 هزار و 781 بازرسی انجام شده است.
غلامی تأکید کرد: طی بازرسیهای انجام شده تا به امروز 12 هزار و 822 مورد متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدهاند و 6 هزار و 855 مرکز متخلف به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی به صورت موقت تعطیل شدهاند.
وی ادامه داد: بازرسان سلامت وزارت بهداشت از 41 هزار و 282 مورد موادغذایی مختلف نمونهبرداری کردهاند و 833 هزار و 143 مورد به وسیله سنجش پرتابل اندازهگیری و رعایت مسائل بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
رئیس اداره سلامت بهداشت محیط کار وزارت بهداشت یادآوری کرد: تا به این لحظه 5 میلیون و 534 هزار و 518 کیلو موادغذایی فاسد یا مشکوک به فساد به وسیله بازرسان سلامت محیط کار وزارت بهداشت معدوم شده است.
انتهای پیام/