به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، در این کارگاه ۱۰۰ تولید کننده سیب زمینی استان همدان و استانهای دیگر با جدیدترین روشهای برداشت و نگهداری سیب زمینی آشنا شدند.
مدیر کانون سیب زمینی کاران بذری کشور هدف از برگزاری این کارگاه یک روزه را کاهش ضایعات ناشی از برداشت و انبارداری سیب زمینی دانست.
سجادی با بیان اینکه سالانه بیش از پنج و نیم میلون تن سیب زمینی در کشور تولید میشود اظهار داشت: استان همدان مقام دوم تولید سیب زمینی کشور را دارد.
وی قیمت امروز سیب زمینی را منطقی دانست و اضافه کرد: افزایش قیمت ارز موجب افزایش میزان صادرات سیب زمینی شده است.
یکی از اساتید دانشگاه هلند نیز در این کارگاه آموزشی بیان کرد: مصرف سموم و آب برای کشت سیب زمینی در ایران بیشتر از کشورهای پیشرفته است.
دکتر دیورس خاطرنشان کرد: ایران در تولید سیب زمینی جزء ۱۰ کشور اول جهان نیست و میزان تولید سیب زمینی در ایران با کشور هلند برابر است.
انتهای پیام/ ش