به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ اولاد حسین رییس جهاد کشاورزی جویم گفت: برداشت کنجد از بیش ۲۳۰ هکتار از مزارع جویم لارستان آغاز شد.
وی افزود: پیش بینی میشود بیش از ۳۴۰ تن کنجد برداشت و روانه بازار مصرف شود.
حسین با بیان این که بیشتر کنجدهای برداشتی برای روغن گیری، تهیه ارده و حلوا به شهرستانهای اطراف و استانهای یزد و تهران ارسال میشود افزود: کار برداشت کنجد تا آبان ماه ادامه دارد.
کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.
کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای A، B. ۲، D، E. F؛ و لسیتین است.
انتهای پیام/ر