وی ادامه داد: ۱۰ جلد کتاب برای آموزشهای مشاورهای دانشآموزان آماده کردیم که به طور آزمایشی در دو نوبت آذرماه امسال و اردیبهشت ماه سال آینده در اختیار دانشآموزان متوسطه اول قرار میگیرد.
شکوهی با اشاره به اینکه وزیر آموزش و پرورش به طور جدی موضوع مشاوره در مدارس را مورد توجه قرار داده است، گفت: این موضوع جای تجلیل دارد چرا که نشان میدهد حساسیت لازم نسبت به این حوزه در وزارتخانه ایجاد شده است و میتوانیم از این فرصت برای توجه بیشتر به موضوع مشاوره بهره بگیریم.
مدیر کل مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامهها و آزمونهای متعددی را در حوزه مشاوره در نظر گرفتهایم که میتواند جای خالی موضوعات مشاورهای که تاکنون در آموزش و پرورش وجود داشته است، پر کند.
در ادامه برنامه باقری با اشاره به اینکه اهمیت کار مشاوره بالاست اما به علت کمبود مشاور خدمات این حوزه کاهش یافته است، گفت: از مشاوران میخواهم تا برای جبران این کاستی کمک ما باشند و بر همین اساس آموزگاران را تحت آموزشهای فراگیر مشاورهای قرار دهند تا برخی از مهارتهای لازم را به آنان بیاموزند.
وی تصریح کرد: مشاوره در دوره ابتدایی و پیش دبستانی اهمیت بسزایی دارد و بخش مهمی از شخصیت کودک در این دوره شکل میگیرد اما کمبود مشاور مانع از حضور مشاوران در مجالس میشود.
در ادامه عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تهران اظهار کرد: سال گذشته آزمون سلامت روان روی 88 هزار دانشآموز پایه هفتم و هشتم انجام شد و یکی از مهمترین مؤلفههایی که دانشآموزان را تهدید میکرد وجود استرس در آنها است که باید برای رفع این مشکل برنامه ریزی شود.
انتهای پیام /