محمدولی با بیان اینکه در کل قیمت طلا در آینده از حیث جهانی رو به افزایش خواهد بود، افزود: نوسانات داخلی بحث دوم در تاثیرپذیری نرخ طلا بوده که به تقویت و برابری پول ما با ارزهای دیگر مربوط می شود.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه نرخ طلا در کف بازار بر اساس نرخ ارز تعیین می شود یعنی قیمت ریالی را با ارزهای دیگر مقایسه می کنند و قیمت هر مثقال یا هر گرم طلا را به دست می آورند از این رو دولت باید اهتمام بیشتری برای ساماندهی ارزی برای ایجاد ثبات در بازار طلا داشته باشد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه در حوزه ساماندهی ارزی تا حدودی دچار آسیب هستیم، تصریح کرد: برابری ریال ما با ارزهای دیگر می تواند نوید دهنده کاهش قیمت طلا در بازار باشد.
وی با تاکید بر اینکه اگر در حوزه برابر سازی ارزش ریال با ارزهای دیگر گام های مثبتی برداشته شود ، قیمت ها روند کاهشی در بازار طلا و سکه به خود خواهد گرفت، افزود: ما باید در این بازار بحث اضطرار و جو روانی جامعه را مدیریت کنیم تا قیمت ها حبابی نشود.
محمدولی با بیان اینکه برنامه های محتوایی بانک مرکزی و سیاست های اعلامی آن باید در مسیر بهبود وضعیت بازار باشد، گفت با توجه به مجوزهایی که سران قوا به بانک مرکزی داده اند بانک مرکزی باید در ارایه بسته هایی که از اعتبار کافی برخوردار باشند پیش قدم شده و در بازار اثر بخشی بیشتری برجای بگذارد.
وی ادامه داد: برای تثبیت قیمت ها در بازار باید کنترل بر تقاضا داشته و با تهیه بانک اطلاعاتی به عرضه به موقع ارز اقدام کنیم.
محمدولی با یادآوری نزدیک شدن به پایان سال میلادی، تصریح کرد: بسیاری از شرکت ها نیازمند ارز هستند که اگر در داخل تامین نشود از بازارهایی مانند هرات و سلیمانیه و غیره وارد شده و تعادل را بر هم می زند.
وی ادامه داد: با سیاست های مدون و دارای اعتبار در بخش داخلی می توان کاهش نرخ طلا را رقم زد اما در این رابطه بانک مرکزی باید از مشاوره های اتاق های مختلف و افراد خبره استفاده کرده تا بسته های با کیفیت و اعتبار کافی ارایه شود.
انتهای پیام/