به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فعالیت جوانان نخبه در شرکتهای دانش بنیان در کنار طرحهای استارت آپی سبب رشد و پیشرفت کشور میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات ساخته شده در این شرکتها بپردازد.
یکی از شرکتهای دانش بنیان موفق به طراحی ظرف های مخصوص نانویی شده است که سبب افزایش طول عمر محصول خوراکی و سالم ماندن آن میشود.
این ظرف های مخصوص که با بهره گیری از فناوری نانو ساخته شدهاند میتوانند مواد غذایی را تا مدتها سالم و تازه نگهدارند و اجازه نفوذ هیچ میکروبی به داخل ظرف را ندهند.
هریک از این ظرف ها تا مدتها قابل استفاده است و طبق آزمایش های انجام گرفته میوه ای چون موز با قرار گرفتن در داخل این ظرف ها تا ۲۱ روز سالم میماند و اثری از سیاه شدن و یا خرابی روی آن دیده نمیشود.
از این ظروف نانویی برای نگهداری مواد غذایی مختلف طراحی شده اند و سلامت مواد مختلف را تضمین میکنند.
انتهای پیام/