به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مو روی گوش یا موی گوش را نمیتوان با بی تفاوتی نادیده گرفت. اگر چشمها پنجرهی روح هستند، پس گوشها پنجرهای رو به قلب به حساب میآیند و باید به شما بگوییم وجود مو روی گوش شما میتواند یک هشدار کاملا جدی برای سلامتی تان باشد. علم میگوید موهای داخل مجرای گوش، آن باغ کوچک پر از طرههای سیاه، یک نشانهی شایع برای حمله قلبی است.
هنوز معلوم نیست که چه طور این ایده به ذهن آنها رسید، اما در سال ۱۹۷۳ دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش، پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که ادعا میکرد چین و چروک مورب نرمهی گوش، که بعدها نام مستعار “علامت فرانک” به آن داده شد، پیش بینی کنندهی وجودبیماری سرخرگهای قلبی (سی اِی دی) است. سی اِی دی یا اختلال عروق کرنری یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاکهای مومی درون رگها جمع میشوند، اختلالی که تصلب شرایین نام دارد.
پزشکانی که مجذوب این ارتباط غیب گویانهی گوش و قلب شدند، برای پیدا کردن پاسخ با متخصصان پوست همکاری کردند. در سال ۱۹۸۴، گروهی از پزشکان نیویورکی مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند انتشار دادند و در آن مدعی وجود یک رابطهی قوی بین موی داخل مجرای گوش و بیماری سرخرگهای قلب شدند. در مطالعهای که روی ۴۳ مرد و ۲۰ زن صورت گرفت، ۹۰ درصد از شرکت کنندگانی که چین مورب روی نرمهی گوش و مو داخل مجرای گوش شان داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند
آن دسته از پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از مدرسهی پزشکی دانشگاه بوستون، گمان میکردند که قرار گرفتن در معرض آندروژن (پادشاه هورمونهای مردانه و پدر تستوسترون) به مدت طولانی، به دلیل تولید بیش از اندازهی سلولهای قرمز خون، سبب ایجاد لخته در عروق میشود.
پنج سال بعد در سال ۱۹۸۹، مقالهای در ژورنال قلب هند منتشر شد که در آن محققان نتایج پژوهش خود را که شامل ۲۱۵ بیمار هندی و ارتباط بین چین نرمهی گوش، موی گوش و بیماری سرخرگهای قلب بود، منتشر کردند. نویسندگان این مقاله در چکیدهی گزارش نوشتند، ” تفاوت قابل توجهی در زمینهی وجود مو در مجرای گوش، بین مردان مبتلا به سیای دی و مردانی که دچار این بیماری نشده اند و همگی در یک گروه سنی قرارداشتند، مشاهده شد.
موی روی گوش
ادسون ای؛ که تا انتهای قرن ۲۰ لیاقت و برتری خود را ثابت نکرده بود، پژوهش خود را در نسخهی ماه ژوئن ۲۰۰۶ ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر کرد. ادستون ۵۲۰ کالبدشکافی را مطالعه میکند و بی ام آی (شاخص تودهی بدنی)، وزن طحال، موی گوش، چین نرمهی گوش، علت مرگ، چاقی، ضخامت چربی شکمی، و شش ویژگی دیگر را ارزیابی میکند. بعد از بررسی اعداد ” مشخص میشود کهای ال سی (چین لالهی گوش) به شدت با سی اِی دی هم در مردان و هم در زنان مرتبط است .
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/