به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست میشه و اگه می خواید طعمش رو هیچوقت فراموش نکنید اونو همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.
بیشتربخوانید :طرز تهیه کرپ میوهای
مواد مورد نیاز:
طرز تهیه
1. ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
2. تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
3. کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.
4. تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.
5. نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
6. شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.
7. مواد را داخل تاوه بریزید.
8. به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
9. سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/