طرز تهیه خورشت کدو تنبل مخصوص فصل پاییز

در مطلب زیر طرز تهیه خورشت کدو تنبل را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  خورشت کدو تنبل یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه استان گیلان می‌باشد که در فصول پاییز و زمستان تهیه می‌شود. در تهیه این خورشت از کدو تنبل استفاده می‌شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.


بیشتربخوانید :کیک کدو شکلاتی خوشمزه همراه با بستنی+ دستور تهیه


خواص کدو تنبل:

کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.
کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید می باشد.
کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
کدو تنبل تقویت کننده قلب می باشد.
کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.
کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.
کدو تنبل ضد افسردگی می باشد.
کدوتنبل برای کلیه ها مفید می باشد.

مواد لازم:

گوشت : 400 گرم
کدو تنبل : 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد متوسط
آلو بخارا: 100 گرم
زعفران : 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع : به مقدار لازم برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
دارچین : 1 قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
آب : 2 لیوان
فلفل قرمز : به مقدار لازم
آبغوره : 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.

2- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

3- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلائی رنگ شود.

4- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

5- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

6- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

7- بعد از تفت دادن گوشتها ، 2 لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

8- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

9- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

10- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.

11- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت با حرات ملایم پخته شود.

12- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

13- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

14- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی می باشد.

نکات خورشت کدو تنبل:

1- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

2- حتماً زمان پخت کدو باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.

3- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

4- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

5- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

منبع: برتیرن ها

انتهای پیام/

خورشت کدو تنبل را چگونه بپزیم؟

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
الهام
۱۶:۵۴ ۰۲ دی ۱۴۰۰
عالی
آخرین اخبار