یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذای محلی را برای بالا بردن سطح انرژی بدن مفید دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ جوجویی تاس کباب این یکی از غذاهای محلی کاشان، حاوی انواع ویتامینA، B1، B2، B3، B5، B6، B12، E، C، امگا 3، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، سلنیوم، فسفر، کلسیم، منیزیم، روی، اسید فولیک، آهن، گوگرد، کولین است.
 
برای بررسی خواص جوجویی تاس کباب و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهمترین خواص غذای جوجویی تاس کباب کاشان

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص جوجویی تاس کباب اظهار کرد: پروتئین بالا در این غذا موجب تقویت عمومی و عضلانی شدن بدن و افزایش سطح انرژی می‌شود.
 
 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: سلنیوم موجود در این غذا موجب پیشگیری از آرتروز می‌شود،فیبر موجود در این غذا موجب بهبود عملکرد روده‌ها، هضم غذا و رفع یبوست می‌شود؛این غذا موجب تقویت باروری در مردان می‌شود.
 
غذایی محلی برای رفع خستگی بدن/ چگونه دندان‌هایی سالم و محکم داشته باشیم؟
 
وی درباره خواص دیگر غذای جوجویی تاس کباب بیان کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین B12، اسید فولیک و آهن موجب افزایش گلبول‌های قرمز و رفع کم خونی می‌شود. لذا برای زنان باردار و جنین هم مفید است، همچنین جوجویی تاس کباب به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
 
 
عظمایی درباره سایر خواص این غذا گفت: تقویت بینایی، طراوت پوست و مو از دیگر خواص غذای جوجویی تاس کباب است.

مواد لازم برای تهیه غذای تاس کباب کاشان (جوجویی)

ماهیچه گوسفند 500 گرم
پیاز 4 تا 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی 4 عدد
رب انار یک قاشق غذاخوری
روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
بادمجان متوسط 4 عدد
آب دو لیوان
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
 
غذایی محلی برای رفع خستگی بدن/ چگونه دندان‌هایی سالم و محکم داشته باشیم؟

طرز تهیه جوجویی تاس کباب

پیازها را حلقه‌ای خرد کنید و کف قابلمه بچینید.
گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید و روی پیازها قرار دهید.
نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
بادمجان‌ها را گرد خرد کرده و کمی داخل آب و نمک بگذارید تا مواد زرد آن (سولانین)خارج شود، سپس از آب خارج و به دیگ اضافه کنید.
گوجه فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینید.
سپس دو لیوان آب اضافه کنید.
روغن را اضافه کرده و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
بعد از پختن، رب انار را با کمی آب جوش حل کنید و به غذا اضافه کنید.
این غذا را با نان یا برنج میل کنید.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۸:۴۳ ۰۵ آبان ۱۳۹۷
چطور این 500 گرم گوشت گوسفندی را می توان تهیه کرد ؟