محمد حسین عزیزی استاد دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد مصرف مواد غذایی با برچسب رژیمی، اظهار کرد: در مواد خوراکی که تحت عنوان رژیمی بودن در بازار عرضه میشوند، با حذف یکی از مواد اصلی ماده جایگزین مصنوعی قرار میگیردد.
وی در ادامه گفت: برای مثال در نوشابههای رژیمی، شکر حذف شده و یک ماده شیرین کننده اضافه میشود که کالری نداشته و در بدن هضم و جذب نمیشود، این مواد به نام شیرین کنندههای مصنوعی معروف هستند.
وی با بیان تفاوت مضرات نوشابههای رژیمی با نوشابههای عادی، بیان کرد: نوشابههای رژیمی از نظر کالری و چاق کنندگی هیچ تأثیری در بدن نگذاشته و همچون مصرف آب طبیعی هستند اما به دلیل اینکه رنگ و ترکیبهای شیمیایی در تمام نوشابهها وجود دارد، تأثیر خود را میگذارند.
عزیزی تصریح کرد: مصرف نوشابههای رژیمی برای افراد عادی و افراد مبتلا به دیابت باید به میزان متعادل باشد و مصرف بیش از حد آن اثر بدی روی بدن میگذارد.
انتهای پیام/