به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زندگی در دنیای امروز بدون رسانه قابل تصور نیست از این رو نمی توان نقش رسانه های جمعی به خصوص تلویزیون و اینترنت را در زندگی امروز نادیده گرفت. اما در این میان گاهی رسانه ها از اعتماد خوانندگان و بینندگان سواستفاده کرده و تصاویر را به گونه ای نشان می دهند که حقیقت ندارد.
برای مثال سواستفاده اخیر مسیح علینژاد از احساسات مردم و انتشار ویدئویی دروغین از دفاع دختر مظلوم از دستفروش، که سر و صدای زیادی در فضای مجازی به همراه داشت اما بعد مشخص شد که این تصاویر مربوط به سکانسی از فیلم بوده است.
در نگاهی به دستکاری استادانه عکاسان رسانه ها می اندازیم که به خاطر پول و جذب خواننده و بیننده چگونه مخاطبان را فریب می دهند که در این میان تعدادی از این تصاویر خنده دار هم هستند.
این تصویر مربوط به زمانی است که پرنس ویلیام قصد داشت تا به طرفدارانش تولد فرزند سومش را تاکید کند اما عکاسان از زاویه دیگر عکس را منتشر کردند که طوری وانمود شد گویا شاهزاده با اشاره انگشت خود به طرف مقابل توهین می کند.
این عکس مربوط به 21 مارس سال 2003 است در یک تصویر نشان می دهد که سرباز آمریکایی مهربان به اسیر عراقی تشنه کمک می کند تا آب بنوشد اما حقیقت این است که سلام گرگ بی طمع نیست و سرباز دیگری با اسلحه بالای سر او ایستاده تا او را بکشد.
شبکه مطرح اسکای نیوز عربیه نیز تصویر خنده داری از حقیقت اجرای زنده این مجری را منتشر کرد.
مایک پنس رئیس کنفرانس جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا و معاون رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ در روز پیروزی انتخابات ریاست جمهوری این کشور اینگونه بزرگنمایی کرد.
تصاویری از سخنرانی های هیلاری کلینتون
کمپین ترزا می نخست وزیر انگلیس
اعتراضات مالی در پاریس
انتهای پیام/