محققان طب سنتی معتفدند دارچین علاوه بر درمان اختلال‌های گوارشی، خاصیتی آرام بخش دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

فواید اضافه کردن نمک به شامپو

محققان طب سنتی معقتد هستند، نمک باعث بهبود رشد مو می‌شود؛ به افرادی که دچار ریزش مو شده‌اند اغلب توصیه می‌شود که از نمک برای تحریک طبیعی رشد موها استفاده کنند، برای اینکه بتوان از خواص نمک بهره برد، موها را به طور معمول شسته و یک قاشق غذاخوری نمک دریا را برداشته و پوست سر را به مدت 10 دقیقه با آن ماساژ دهید و دوباره موهایتان را بشویید، این روند را 2 بار در هفته تکرار کنید و در عرض یک ماه شاهد نتایج آن باشید.

///

خواص لوبیا قرمز

لوبیا یکی از بهترین مواد برای تقویت مو و شفاف سازی پوست است؛ مقادیر بالای آنتی اکسیدان‌های موجود در لوبیا قرمز، احتمال پیری زودرس را کاهش می‌دهد و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می‌کند، همچنین لوبیا بسیار در درمان اگزما و پسوریازیس مفید است؛ در طب سنتی از خمیر لوبیا، به دلیل خواص ضد التهابی که دارد برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می‌شود.

///

با دارچین اعصابتان را آرام کنید

محققان طب سنتی معتفدند دارچین علاوه بر درمان اختلال‌های گوارشی، خاصیت آرام بخشی دارد؛ دارچین قند و کلسترول خون را کنترل کرده و برای درمان سوء هاضمه، درد، نفخ معده و اسهال استفاده می‌شود. متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که دارچین علاوه بر اینکه دیابت را کنترل می‌کند، بر کلسترول خوب و LDL نیز اثر می‌گذارد، افرادی که مبتلا به آلرژی هستند می‌توانند از این داروی سنتی استفاده کنند چرا که به بهبود آلرژی کمک می‌کند.

///

انار و خواص آن

انار میوه‌ای معتدل، مقوی، ملین، ادرارآور و ضد تشنگی است، اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود؛ خوردن انار برای چاق شدن کسانی که لاغر هستند، مفید است، انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است و باید یک ساعت قبل از غذا میل شود، همچنین انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند، علاوه بر این خارش‌های بدن را تسکین می‌دهد.

///

توصیه‌هایی برای کاهش سردردهای میگرنی

افرادی که دچار سردردهای میگرن هستند باید از مصرف گوشت‌های مانده، انبه، موز، کنسروماهی، کلم، لبنیات، بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی، تمشک، آلو قرمز و مخمرها، شکلات و ادویه جات پرهیز کنند، غذا را به مقدار کم اما با کیفیت بالا مصرف کنند و بین وعده‌های غذایی از میان وعده‌های مغذی استفاده کنید و هیچ وعده غذایی را حذف نکنید، از مصرف انواع شیرینی جات و نوشیدنی های رژیمی حاوی آسپارتام پرهیز کنید.

///

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۰۹ آبان ۱۳۹۷
نمک دریا. نه نمک معمولی
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۷:۲۲ ۰۹ آبان ۱۳۹۷
مطالب خوبی بود.
Iran (Islamic Republic of)
agahi90.ir
۲۱:۵۲ ۰۸ آبان ۱۳۹۷
درود به شرفت ای کاش منبع این مطالب رو هم میگفتید
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۷
با سلام ، توصيه براي ميگرني ها در حد نخوردن تا زمان فرارسيدن مرگه كه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۰۸ آبان ۱۳۹۷
ای گفتی؛ کلی خندیدم از این حرفت
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۷:۲۱ ۰۹ آبان ۱۳۹۷
بخورند اما کم بخورند این نوع غذاها نه اینکه هیچی نخورند هدف این نبوده .