به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پیراشکی از آن دسته خوراکی خوشمزهای محسوب میشود و کمتر کسی را میتوان یافت که آن را دوست نداشته باشد و یا حداقل طعم آن را برای یک بار تست نکرده باشد، اما جالب است بدانید این خوراکی خوشمزه در کشورهای دیگر اسمهایی دارد که حتی بعضا با مواد خاصی طبخ میشود!
پوآچا؛ نیز یکی از همین پیراشکیهای خاص است که در ترکیه طبخ میشود و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را با آن آشنا نماید؛ پس این مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید!
پیراشکی به روسی (пирожки (pirozhki)) نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخشدهای است که با مواد متنوعی پر شدهاند.
این مواد متنوع میتواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد.
این واژه در اصل اسلاوی است.
یاد بگیرید: تهیه غذاهای سنتی ترکی با آشپز ترکیهای
خمیر پیراشکی میتواند هر خمیری باشد؛ مثل خمیر پیتزا یا حتی خمیر نان بربری.
پوآچا به ترکی (Pogača) نوعی پیراشکی است که در انواع مختلفی پخته و خورده میشود و در اتریش نیز pogatschen خوانده میشود.
گاهی داغ به عنوان پیشغذا و به جای نان سرو میشود.
پوآچای داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوشمزه در ترکیه و بلغارستان است.
این نوع نان، پوآچا جیبى (Cepli Pogača) است که از سه لایه تشکیل شده و در ترکیه طرفداران زیادى دارد، با مارمالاد، نوتلا و پوره سیب زمینى وژامبون و…سرو مى شود.
یاد بگیرید: آموزش پخت کوفته ترکیه ای
طرز تهیه این نان بسیار راحته و در عین حال یک نان نرم و لطیف و خوشمزه است.
یاد بگیرید: طرز تهیه بورک ترکیهای +تصاویر
میتوانید از سیب زمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو، گوشت چرخ کرده ویا ... استفاده کنید.
سیب زمینیها را آبپز و کاملا له کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و با کره یا روغن تفت دهید. سپس سیب زمینیها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و دوباره تفت بدهید، صبر کنید تا سرد شود.
آب و شیر ولرم را مخلوط کنید، خمیر مایه و شکر را اضافه و باهم مخلوط کنید. ۷ دقیقه صبر کنید، سپس بجز آرد همه مواد را اضافه و مخلوط کنید.
یاد بگیرید: طرز تهیه کباب ترکی با مرغ خوشمزه
در آخر آرام آرام آرد را اضافه کنید و ورز دهید، تا کاملا خمیری شود به شکلی که به دست بچسبد. دستتان را با روغن چرب کنید. با این کار آرد کمتری به دست شما میچسبد. روی مایه را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت بماند.
سپس از خمیر، توپهای به اندازه لیمو یا نارنگی بردارید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کیند و حالا انها را داخل سینی بچینید و روی آنها را با زرده تخم مرغ و زعفران رنگی کنید، کمی کنجد روی آنها بپاشید و با چاقو روی آنها خط بیاندازید.
آنها را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر که قبلا گرم کردید با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.
انتهای پیام/