به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتای استان اصفهان اظهار داشت :در پی شکایت تعداد 34 نفر از شهروندان اصفهانی مبنی بر اینکه باهدف عضویت در سایت بختگشایی یا پرداخت مبالغی بابت کمک به نیازمندان کل موجودی حساب آنها برداشتشده است، بررسی موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکیان با پرداخت مبلغ 20 هزار ریال بهعنوان حق عضویت در سایت بختگشایی یا پرداخت مبالغی بهعنوان کمک به نیازمندان در دام صفحه جعلی پرداخت(فیشینگ) گرفتار شدهاند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این پرونده 34 شاکی دارد، تاکنون مبلغ 700 میلیون ریال از شهروندان بهصورت غیر برداشتشده است.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتای اصفهان با انجام یکسری کارهای تخصصی موفق شدند فرد کلاهبردار را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.
سرهنگ مرتضوی از تحویل متهم به مراجع قضائی خبر داد و به شهروندان توصیه کرد: سایتهای فیشینگ سایتهایی هستند که فرد کلاهبردار طراحی کرده و در آن اقدام به تبلیغ و فروش اجناس مختلف میکنند؛ در اینگونه سایت ها صفحه درگاه بانکی دقیقاً شبیه صفحه اصلی درگاه است و هنگامی که کاربر اطلاعات حساب بانکی خود را در آن وارد میکند این اطلاعات که شامل شماره کارت،رمز عبور و رمز CVV2 می باشد برای مجرم ارسال میشود.
وی همچنین از مردم خواست هنگام پرداخت اینترنتی بسیار هوشیار بوده که در دام سایتهای فیشینگ گرفتار نشوند و تنها راه تشخیص درگاه جعلی از اصلی این است که درگاه بانک در سایت اصلی از پرتکل SSL که پروتکلی امن جهت ارسال اطلاعات است استفاده میکنند که در نوار آدرس HTTPS است در صورتی که صفحه جعلی درگاه بانک همان HTTP می باشد.
انتهای پیام/م