به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انگولاس یا همان بچه مارماهی به زبان اسپانیاییها یکی از گرانقمیتترین غذاهایی است که مردم این کشور به آن بسیار علاقمند هستند و علت این همه توجه مشتریان به این غذای نه چندان خوش ظاهر و طعم را کسی نمیداند. به گفته مردم اسپانیا این غذا در گذشتههای دور به عنوان غذایی برای خوکها استفاده میشد اما به مرور زمان به یک غذای گرانقیمت و لاکچری در رستورانهای این کشور مورد استفاده قرار گرفت که مردم عادی کمتر به سراغ آن می روند و بیشتر نظر ثروتمندان را به خود جلب می کند.
اکنون قیمت این غذا 1000 یورو است و در رستورانهای شیک و بزرگ سرو می شود، این خوراکی با وجود این قیمت بالا طعم خاصی هم ندارد، رادریگو گارسیا فونسکا که یک سرآشپز اسپانیایی در رستوران مادرید است، درباره این موضوع گفت: خود من برای چنین غذایی هیچ وقت اینقدر هزینه نخواهم کرد، چراکه نه مزه جالبی دارد و نه ظاهر زیبایی، به عقیده من حتی کاهو در برابر این خوراکی بهتر است!
عجیبتر اینکه در اسپانیا حتی بازار سیاه برای این غذا وجود دارد که علت آن محبوبیت بیش از اندازهاش است.
در ادامه تصاویری در این خصوص مشاهده خواهید کرد.
انتهای پیام/