معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان غربی گفت:پیگیری و نظارت بر اجرای طرح صیانت از منابع آب توسط دادگستری استان، گامی مهم در راستای صیانت از حقوق عامه و احیای دریاچه ارومیه است.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ مرتضی حاتمی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان غربی در چهارمین جلسه شورای پیشگیری از جرم شهرستان میاندوآب مهمترین قوانین و مقررات مربوط به حوزه آب را شامل اصول ۴۵، ۵۰، ۱۵۶ قانون اساسی، برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی، قانون توزیع عادلانه آب، ماده ۶۹۰ تعزیرات مصوب، قانون آب و نحوه ملی شدن آن همچنین آئین نامه مربوط به بستر حریم رودخانه ها، انهار، مسیل ها، مرداب ها، برکه‌های طبیعی و شبکه‌های آبرسانی، آبیاری و زهکشی عنوان نمود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان غربی با بیان اینکه کم آبی در بعضی بخش‌ها باعث بی توجهی عده‌ای نسبت به مقررات شده است، گفت: این افراد به صورت غیر قانونی اقدام به حفر غیر مجاز چاه و بهره برداری غیر مجاز از چاه یا سایر منابع آبی کرده اند.

وی طرح صیانت از منابع آبی کشور را مسئله در دست اقدام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان غربی دانست و افزود: حفاظت انتظامی و قضایی از منابع آب سطحی و زیرزمینی همچنین مدیریت و بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی و صنعتی، بازچرخانی منابع آب به علاوه آموزش، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی، پشتیبانی و نظارت از اولویت‌های راهبردی این طرح هستند.

حاتمی عنوان نمود که با پیگیری و اجرای طرح مذکور از طریق شورای پیشگیری از جرم استان و پیگیری آن در شهرستان‌ها، تاکنون در بستر رودخانه‌های زرینه رود، سیمینه رود و لیلان چای در میاندواب ۲۴ هکتار از اراضی ملی، در رودخانه نازلو واقع در شهرستان ارومیه ۱۰ هکتار از اراضی ملی و در اشنویه در رودخانه کانی رش در حدود ۸ کیلومتر بصورت طولی از اراضی ملی رفع تصرف شده است.

حاتمی در این جلسه با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های قانونی همچون ماده ۹ قانون رفع تجاوز از تاسیسات آبی و برقی در کاهش ورودی پرونده به دادگستری استان، عنوان نمود تاکنون در ۷ ماهه سال ۱۳۹۷، ۱۰۰ چاه غیرمجاز در میاندواب بدون تشکیل پرونده قضایی مسلوب المنفه گردیده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اقدام ابتکاری تشکیل گروه ده گردشی که به همت دادگستری شهرستان میاندواب و جمعی از ادارات این شهرستان تشکیل شده است را اقدامی مفید در راستای شناسایی و برخورد با متجاوزان به حقوق عامه دانست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان غربی در پایان تصریح کرد: سامانه سجام (دیده بان پیشگیری) به نشانی sajam.adliran.ir مشارکت اجتماعی را در تحقق اهداف پیشگیرانه و جلوگیری از وقوع جرم تسهیل خواهد کرد.

 

انتهای پیام/ی

 

 تحقق اهداف پیشگیرانه با مشارکت اجتماعی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.