به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی صمدی کوچکسرائی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیر علمی چهارمین کنگره پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران در آستانه برگزاری این کنگره با اشاره به ارائه جدیدترین دستاوردهای پزشکی بازساختی در این کنگره گفت: ترمیم ارگانهای بدن از طریق پزشکی بازساختی در ارگانهای غیر از پوست و استخوان در مرحله تحقیقاتی بوده و در برخی بخشها همچون دستگاه گوارش، کارآزمایی بالینی انجام گرفته است.
وی افزود: ترمیم ارگانهای بدن به ویژه پوست، استخوان، قلب، عروق و اعصاب از طریق پزشکی بازساختی از جمله موضوعات مورد بحث در این کنگره است.
دبیر علمی چهارمین کنگره پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران ادامه داد: امروزه موفقیت در حوزه ترمیم ارگانهای بدن بیشتر در حوزه پوست و استخوان بوده و این مسئله در دنیا و کشور ما نیز مطرح است، البته فرآوردههای مختلفی در این زمینه وجود دارد که در حوزه بالین مورد استفاده قرار گرفته است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه به موضوع ترمیم پوست و استخوان از طریق پزشکی بازساختی اشاره کرد و گفت: در حوزه پوست و استخوان، علیرغم موفقیتهای بدست آمده، قیمت محصولات استخوانی و پوستی بسیار بالا بوده است و این مسئله مشکلاتی زیاد برای بیماران به همراه دارد. همچنین این محصولات تحت پوشش بیمه نیست و باید راهحلهای اساسی در این زمینه اجرایی شود.
دبیر علمی چهارمین کنگره پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران همچنین به اینکه بیماران دچار سوختگی و زخمهای مزمن به ترمیم پوست و حمایتهای مادی نیاز دارند،گفت: ترمیم استخوان در برخی از بیماران نیز از طریق استخوان اجسادی که اهدا میشود صورت میگیرد و البته برخی از محصولات نیز فرآوردههای صناعی هستند که توسط برخی شرکتها تهیه میشوند.
صمدی کوچکسرائی در انتها اظهار داشت: در چهارمین کنگره پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی جدیدترین دستاوردها و فناوریهای نوین در این زمینه مورد بحث و گفتوگو قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/