متخصص زنان و نازایی گفت: کاهش ناگهانی جریان قاعدگی و درد شدید در کنار لکه بینی از عوامل چسبندگی رحم است.

کاهش ناگهانی جریان قائدگی نشانه چیست؟شیرین نیرومنش متخصص زنان ونازایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره چسبندگی رحم اظهار کرد: چسبندگی رحمی به  ٢ گروه تقسیم می شود، چسبندگی داخلی رحمی که داخل یا دهانه رحم را درگیر می کند و چسبندگی داخل لگنی و بیرون حفره رحم که موجب چسبندگی روده ها به رحم، رحم به تخمدان و در شرایط حاد چسبندگی امعاء واحشام به رحم است.

دلایل چسبندگی رحم

وی گفت: در برخی موارد چسبندگی رحم هیج علائمی ندارد و فرد متوجه بیماری خود نمی شود، اما از نشانه های رایج آن می توان به کاهش ناگهانی جریان قاعدگى بعد از زایمان یا سقط، درد شدید قاعدگی و لکه بینی اشاره کرد.

متخصص زنان و نازایی درباره علت چسبندگی رحم بیان کرد: چسبندگی رحم زمانی ایجاد می شود که عواملی مانند کورتاژهای مکرر، عفونت های پس از کورتاژ، جراحی فیبرم رحمی، سزارین بیش از 2 الی 3 بار، مشکلات آندومتریوز، حساسيت به نخ بخیه ها و پودر دستکش پزشک و طولانی بودن زمان جراحی به بافت رحم آسیب برساند.

عوامل موثر در کاهش خطر ابتلا به چسبندگی رحم

نیرومنش گفت: برای کاهش خطر ابتلا به چسبندگی رحم بهتر است خانم ها از شیوه های مطمئن برای جلوگیری از بارداری استفاده کنند چرا که شیوع چسبندگی رحمی بیشتر در سقط کردن است، همچنین در صورت هرگونه عفونت مشکوک سریعا به پزشک مراجعه کنند.

وی اظهار كرد: برای درمان چسبندگی رحمی روش های مختلفى وجود دارد و در این بین هسیتروسکوپی از شایع ترین روش های درمان است.

متخصص زنان ونازایی به دختر ها توصیه کرد: اگر دخترها در دوران قاعدگى درد شدید دارند به طوری که باید مسکن قوی مصرف کند حتما به پزشک مراجعه کنند زیرا احتمال بیماری اندومتریوز و چسبندگی رحم وجود دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.