وی ادامه داد: در حال حاضر 125 هزار بیمار خاص در کشور داریم که از این تعداد 32 هزار بیمار دیابتی هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: دانشگاه شهید بهشتی دو هزار و 700 بیمار دیالیزی را تحت پوشش خود دارد که در این میان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با دو هزار و 100 بیمار رتبه دوم را از نظر تعداد بیماران دیالیزی تحت پوشش خود دارد.
جانبابایی تأکید کرد: 19 هزار و 250 بیمار تالاسمی در کشور شناسایی شده است که هزار و 947 بیمار در هرمزگان و هزار و 937 در زاهدان همچنین هزار و 925 بیمار تالاسمی در مازندران تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مربوطه قرار دارند.
وی اضافه کرد: تعداد 10 هزار و 300 بیمار هموفیلی در کشور شناسایی شدهاند که از این تعداد داتشگاه علوم پزشکی تهران با 10 هزار و 81 نفر بیشترین بیمار را تحت پوشش خود قرار داده است و دانشگاه زاهدان با 834 بیمار در رتبه دوم و دانشگاه علوم پزشکی ایران با 750 بیمار رتبه سوم را از نظر جمعیت تحت پوشش در اختیار دارند.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر 63 هزار بیمار «ام اس» در کشور شناسایی شده است که اصفهان با 7 هزار و 729 نفر بالاترین بیمار ام اس را تحت پوشش خود قرار داده و دانشگاه شهید بهشتی با 5 هزار و 200 نفر و شیراز با 4 هزار و 700 نفر به ترتیب رتبههای بعدی را از نظر تعداد بیمار تحت پوشش ام اس در کشور برخوردار هستند.
جانبابایی گفت: آییننامه بیماران خاص ابلاغ شده است تا خدمترسانی به این افراد و تأمین داروهایشان مدیریت شود.
وی گفت: برنامهریزی خوبی انجام شده تا خدمات دندانپزشکی و توانبخشی نیز ویژه بیماران خاص انجام شود و 83 مرکز به صورت شبکهای در راستای ارائه خدمات بهتر بهداشتی و درمانی به بیماران خاص افتتاح میشود.
انتهای پیام /