به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: کشت دیم پائیزه جو از اواخر آبان ماه در ایذه آغاز شده و تا 20 آذر امسال ادامه دارد و امسال 20 هزار هکتار از اراضی ایذه به کشت دیم جو اختصاص یافته است.
وی افزود: این اداره بیش از 400 تن بذر اصلاح شده و 400 تن کود شیمیایی ازته، فسفاته، پتاسه برای کشت به موقع به کشاورزان تحویل داده است که با توجه به رفع مشکل حمل کود در استان و کشور این عدد افزایش می یابد.
هنرمندیان عنوان کرد: بیش از 700 تن بذر خود مصرفی توسط 3 دستگاه بوجاری و ضدعفونی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: متوسط تولید محصول جو در اراضی ایذه را یک هزار و 300 کیلوگرم در هکتار است که عمده ارقام جو کشت شده در ایذه، زهک، کارون، محلی و فجر می باشد.
هنرمندیان اضافه کرد: کار نظارت برکاشت ، داشت و برداشت توسط کارشناسان و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان انجام می شود وتا کنون بیش از 3 هزار لیتر سوخت برای عملیات خاک ورزی و شخم بین رانندگان تراکتور توزیع شده است.
انتهای پیام/م