مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش 300 تومانی نرخ مرغ گرم در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده 7 هزار و 200، مرغ آماده به طبخ در کشتارگاه 9 هزار و 700، توزیع درب واحدهای صنفی 9 هزار و 900 و خرده فروشی 10 هزار و 700 تومان است.
به گفته وی، نرخ هر کیلو ران مرغ با کمر 9 هزار و 700 و ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت مرغ 10 هزار و 700 تومان است.
یوسف خانی با اشاره به نرخ سایر مشتقات افزود: قیمت هر کیلوگرم سینه با کتف 18 هزار، سینه بدون کتف 19 هزار و فیله مرغ 21 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی کاهش شدید تقاضا در برابر عرضه را دلیل اصلی افت قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا در روزهای پایانی هفته پیش بینی می شود که قیمت مرغ با افزایش 300 تومانی به 11 هزار تومان برسد.
وی نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده از دیدگاه اتحادیه را 7 هزار و 200 و مرغ آماده به طبخ 11 هزار تومان اعلام کرد و افزود: این درحالی است که وزارت جهاد کشاورزی نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را 6 هزار و 400 و مرغ گرم 9 هزار و 800 تومان اعلام می کند.
به گفته یوسف خانی در شرایط کنونی قیمت مرغ زنده با مرغ گرم به دلیل کاهش تقاضا در بازار همخوانی ندارد که درنهایت این امر زیان کشتارگاه ها را به همراه دارد.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در پایان با اشاره به اینکه نیازی به توزیع مرغ منجمد در بازار نداریم، تصریح کرد: هم اکنون قیمت مرغ نسبت به سایر مواد پروتئینی ارزانتر است و حال اگر دولت در نظر دارد که مرغ با نرخ های کمتری به مصرف کننده عرضه شود، از این رو پرداخت یارانه به تولیدکننده تنها راه حل این موضوع است چرا که قیمت های فعلی تفاوت چندانی با قیمت تمام شده ندارند.
انتهای پیام/