مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از وجود 22 پایگاه امداد و نجات در همدان شامل 15 پایگاه ثابت و هفت پایگاه موقت بین شهری خبر داد.

فعالیت  22 پایگاه امداد و نجات در همدانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بهروز کارخانه‌ای  مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان با بیان اینکه در حال حاضر 15 پایگاه امداد و نجات در سطح استان فعال است، اظهار کرد: علاوه بر این هفت پایگاه موقت پایگاه امداد و نجات بین شهری یعنی در مجموع 22 پایگاه و محل امداد و نجات در زمان بحران در اختیار مردم  قرار دارد.

وی در خصوص امکانات هلال احمر استان افزود: هم‌اکنون در انبارهای امداد و نجات اقلام ضروری 22گانه وجود دارد و طی هماهنگی با اداره ورزش و جوانان و اوقاف مکان‌هایی برای اسکان 32 هزار نفر در زمان بحران برای یک شب معین شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان همدان با بیان اینکه وظیفه جمعیت هلال احمر در زمان بحران رهاسازی و انتقال مصدوم به بیمارستان است، گفت: اقلام امدادی در 9 شهرستان در انبارهای پایگاه امدادی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: هلال احمر استان همدان دارای 18 تیم جست‌وجو و نجات از آوار، دو کاربر سگ زنده‌یاب، 35 تیم نجات جاده‌ای، یک تیم نجات در عمق، 29 دستگاه آمبولانس و 12 مورد تجهیزات جاده‌ای در زمان بحران است.

کارخانه‌ای با اشاره به اینکه هلال احمر همدان دارای 9 تیم آوار و یک بالگرد هوایی است، تصریح کرد: در شرایط فعلی همدان دارای امکانات امداد و اسکان اضطراری شامل 3 هزار و 843 تخته چادر، 4 هزار و 581 تخته موکت و 20 هزار پتو برای زمان بحران است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه همدان در بخش بهداشت بیمارستانی و اورژانس پیش‌بیمارستانی آمادگی کامل در زمان مواجهه با بحران را دارد، گفت: همدان دارای 55 پایگاه  اورژانس است.

حبیب معصومی ادامه داد: برای پیشگیری از بحران باید تمام ساختمان‌های پرجمعیت شهرستان‌های استان شناسایی و لیست شوند و تیم نظارت موظفند براساس سازه‌ای امنیت را در بخش دولتی شامل مدارس، پاساژها و ساختمان پزشکان که بیش از 100 هزار جمعیت در آن رفت و آمد دارند ایجاد کنند.

رئیس اداره بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هم در خصوص اقدامات پیشگیرانه این سازمان در زمان بحران اظهار کرد: در حال حاضر 273 واحد مرغداری و دامداری مجهز به سیستم گازرسانی شده‌اند.

احد ظفری با بیان اینکه ارسال پیامک برای ذخیره‌سازی سوخت به بهره‌برداران توسط مدیریت بحران اطلاع‌رسانی شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون همدان 2 هزار و 588 تن ذرت، بیش از یک‌هزار و 700 تن جو و 605 تن سویای ذخیره دارد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 13 هزار هکتار از گلخانه‌ها در مواجهه با بحران بیمه شده‌اند، گفت: خوشبختانه ذخیره‌سازی سوخت برای صنایع تبدیلی و فرآوری لبنی با توجه به نزدیکی فصل سرما انجام شده است.

انتهای پیام/

آمادگی هلال احمر و پایگاه های  امداد و نجات در همدان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.