به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلال شکوهی رئیس انجمن رادیولوژی در مراسم روز جهانی رادیولوژی که عصر امروز در در هتل ارم برگزار شد، اظهار کرد: ۱۲۳ سال از کشف اشعه ایکس می گذرد و ۵۳ سال قبل انجمن رادیولوژی ایران راه اندازی شده است.
وی افزود: هشت نوامبر روز جهانی رادیولوژی است و امسال نیز این جشن تحت عنوان پرتو نگاری از قلب نامگذاری شده است.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به فعالیت رادیولوژییست ها اظهار کرد: امروزه ۲۳۰۰ رادیولوژیست در کشور فعالیت می کند و تا افق ۱۴۰۰ تعدادشان به ۳۰۰۰ نفر می رسد.
شکوهی ادامه داد: در حال حاضر ۶۰۰۰ تکنسین رادیولوژیست در مراکز مختلف فعالیت می کنند و امروزه کارشناس ارشد فیزیک هم به ما کمک می کنند به طوری که این افراد فقط تصویر را می گیرند و کار تشخیص با رادیولوژیست ها است.
وی درباره کمبودهای موجود اظهار کرد : کمبود در همه جا وجود دارد ولی سلامت و بهداشت حق هر انسانی است و وزارت بهداشت سعی می کند که امکانات لازم را برای مردم محیا کننو.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به کمبود رادیولوژییست ها گفت : ممکن است در روستاهای کوچک به جای پزشک بهورز وجود داشته باشد و بیشتر این کمبود ها در شهر های کوچک دیده می شود و گاهی کمبود رادیولوژی در بیمارستان های تهران به دلیل مهاجرت زیاد به این شهر دیده میشود .
وی با اشاره به تجهیزات ایران گفت: تجهیزات رادیولوژی کشور ترکیه بیشتر از ایران است و در منطقه بالاتر از ما قرار دارد زیرا در این کشور تهیه تجهیزات راحت تر از ایران انجام می شود و برای راه اندازی رادیولوژی نیاز به مجوزی نیست.
شکوهی گفت: ممکن است در مراکز دولتی کمبودی دیده شود و همچنین در شهرهای کوچک کمبود رادیولوژی مانند سایر رشته ها دیده میشود اما در مراکز استان ها هیچ کمبودی وجود ندارد و در بیمارستان ها کمبودی از نظر تجهیزات و رادیولوژی دیده نمی شود
انتهای پیام/