به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمدکاظم تقوى در تشریح این خبر گفت: هدف از اجراى طرح جهانی پانجیا ۱۱ که به طور همزمان و با مشارکت بیش از ۱۵۰ کشور در جهان برگزار گردید، حمایت از حقوق مصرف کننده و مبارزه با فروش داروهای جعلی، تقلبی و تاریخ گذشته و داروهای فاقد کیفیت لازم در بستر اینترنت و فروش آنلاین دارو مىباشد.
وى افزود: در راستای اجرای طرح بین المللی مبارزه با فروش دارو در اینترنت و شبکههای اجتماعی مشخص گردید بسیارى از سودجویان فضاى سایبرى در بستر شبکههاى اجتماعى اینستاگرام و تلگرام اقدام به فروش غیرمجاز دارو مىنمایند.
سردار تقوى ادامه داد: کلاهبرداران فضاى سایبرى با سوء استفاده از بستر این شبکههاى اجتماعی اقدام به فروش دارو بدون نظارت سازمان غذا و دارو نموده و در این میان پلیس فتا استان خراسان رضوى با شناسایى و دستگیرى بیش از ۱۸۹ متهم زن و مرد و همچنین کشف حجم بالایى از داروهاى تقلبى و جعلى به ارزش بیش از ده میلیارد ریال نظیر انواع قرصها و شربتهاى لاغرى و انواع روغن مانند روغن خراطین، روغن شترمرغ، روغن ارگان و روغن زالو و همچنین انواع لوازم بهداشتى، موفق به کسب رتبه برتر و جایگاه نخست در بین۳۴ استان کشور شد.
وى تصریح کرد: از آنجایی که تهیه هرگونه دارو و لوازم پزشکی به صورت مستقیم با سلامتی شهروندان و آحاد جامعه در ارتباط مىباشد. اینگونه محصولات باید به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحت نظارت سازمان غذا وداروی کشور باشد. لذا شهروندان و کاربران محترم فضای سایبری هرگونه دارو و لوازم پزشکی را از طریق داروخانه و اماکن مجاز فروش دارو تهیه نمایند تا دست کلاهبرداران و فرصت طلبان فضای سایبر از رسیدن به مقاصد شوم کلاهبردارانه کوتاه گردد.
این مقام عالی انتظامى خاطر نشان کرد: هرگونه فروش دارو یا ابزار پزشکی به صورت اینترنتى و همچنین میزبانی خدمات اینترنتی و واگذارى درگاه بانکى به فروشندگان دارو به صورت اینترنتی ممنوع بوده و پیگرد قانونی را در برخواهد داشت.
انتهای پیام/