به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هادی روحانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه و دبیر گروه تخصصی برنامهریزی درسی و گسترش علوم ورزشی گفت: در بررسیهایی که این گروه با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی در سالهای اخیر بر نحوه برگزاری، مفاد آزمون و اثربخشی آن نمود، به این جمعبندی رسید که ضریب تأثیر آن بایستی افزایش یابد تا متقاضیان ورود به رشته علوم ورزشی، در کنار توانمندی علمی از توانمندیهای جسمانی مناسب برخوردار باشند.
وی افزود: به همین منظور طی درخواستی که از سازمان سنجش صورت گرفت، ضریب تأثیر نمره این آزمون که تاکنون ۲ بوده است از امسال به ۴ افزایش یافت و معادل دروس تخصصی گروههای امتحانی در کنکور سراسری قرار گرفت.
روحانی گفت: در حال حاضر، گروه تخصصی برنامهریزی درسی و گسترش علوم ورزشی وزارت علوم از پژوهشگاه علوم ورزشی که ناظر این آزمون هست، درخواست کرده است تا در خصوص مفاد آن و نحوه امتیازدهی هر ماده آزمونی، ارزیابی و مطالعه مجدد انجام دهد.
وی افزود: همچنین پذیرش دانشجو در رشته علوم ورزشی در آزمون سراسری، به صورت نیمهمتمرکز بوده و متقاضیان علاوه بر کسب امتیاز علمی، بایستی امتیاز کافی در آزمون عملی و مهارتی را نیز کسب کنند که هرساله در اواخر آبان ماه در ۹ دانشگاه در سراسر کشور به صورت هماهنگ و تحت نظارت پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار میگردد.
انتهای پیام/
من در آزمون سراسری رتبه ی ۳۷ هزار و در آزمون عملی رکورد ۳ دیقه را زده ام آیا میتوانم دانشجوی دانشگاه سراسری باشم