در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه شور خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه شور با کلم و هویجبه گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به نظر من از بین همه ترشیها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذاها وقتی همراه شور خورده میشن چند برابر خوشمزه تر میشه. پس حالا که پاییزه و کلم و هویجم فراوونن پاشین دست به کار بشین و یه شور خوشمزه خونگی درست کنین.

مواد لازم

۱ کیلو گل کلم
۵۰۰ گرم هویج
۳۰۰ گرم ساقه کرفس
۵۰۰ گرم خیار قلمی
حدود ۱۰۰ گرم فلفل سبز
۲ بوته سیر
۲۰۰ گرم ترخون تازه
سرکه سفید به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه

۱-در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا کرده و بعد از اینکه خوب شستیمشون روی یه پارچه تمیز پهنشون میکنیم تا کاملا خشک بشن.

۲-حالا کرفس و هویج هارو هم شسته حلقه حلقه میکنیم و میذاریم تا خشک بشن. حلقه‌های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشن.

۳-میتونین فلفل سبز هارو خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنین و مقداری هم که استفاده میکنین باز به سلیقه خودتون بستگی داره حالا فلفل سبز‌ها و خیارهارو هم میشورین و میذارین تا کاملا خشک بشن در صورتی که خیار رو قلمی انتخاب کنین دیگه احتیاجی به خورد کردنشون نیست و میتونین درسته داخل شور ازش استفاده کنین.

۴-در نهایت ترخون رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه در صورتی که کمی از برگ‌های تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنیم شور ما خوش طعم‌تر و خوش عطر‌تر میشه. احتیاجی نیست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنیم.

۵-حالا باید شور آب رو آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه‌هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافیه به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بذاریم تا آب بجوش بیاد.

۶-وقتی آب جوش اومد سرکه سفید رو اضافه میکنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافیه. حالا شعله گاز رو خاموش کرده و اجازه میدیم تا حدود یک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اولیه بیوفته.

۷-حالا دبه‌های تمیز و خشک خودمون رو انتخاب میکنیم و صیفی جات و سبزیجاتمون رو داخلشون میچینیم یادتون نره تا سیر رو هم داخل دبه‌ها بذارین برای طعم دهی بهتر میتونین سیر و فلفل رو از وسط نصف کنین.

۸-یه نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید بهش توجه کنین اینه که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن.

۹-حالا دبه رو با شور آب پرمیکنیم تا خوب روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم میبندیم و برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه میذاریمش. بعد از یه روز در دبه رو باز میکینم و اگه باز به شور آب احتیاج بود داخل دبه‌ها میریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک میذاریم.

۱۰-بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم نوش جونش کنیم.

منبع: سایت دونفره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.