به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، از اواسط آبان ماه، برداشت زعفران از مزارع شهرستان بوکان آغاز شده و حداقل تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت.
اسکندر عبدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوکان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، گفت: کشت زعفران در شهرستان بوکان، سال ۱۳٨۹ توسط علی قهرمانی کشاورز بوکانی، در سطح حدودی ۱هزار مترمربع در روستای تیکان تپه شروع شد و هم اکنون در این شهرستان ۲٨ هزار مترمربع سطح زیرکشت زعفران وجود دارد.
وی افزود: تعدادی از کشاورزان بوکانی در سالهای اخیر به علت بهره مندی این شهرستان از آب و هوای مناسب و همچنین کمک به برنامههای احیای دریاچه ارومیه، در راستای کشت و بهره برداری از این محصول اقتصادی گام برداشته اند.
انتهای پیام/ی