به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران، گفت: در پی مراجعه فردی به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیر مجاز وجه از حساب بانکی وی موضوع در دستور پلیس فتای این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای انجام شده و اقدامات اطلاعاتی فردی که با استفاده از درگاههای اینترنتی اقدام به دریافت وجه از حساب مالباختگان میکرد، شناسایی شد.
فرمانده انتظامی مازندران گفت: ماموران با هماهنگیهای قضائی در عملیاتی غافلگیرانه خانمی را در منزلش در یکی از شهرستانهای غرب تهران دستگیر کردند.
سردار میرفیضی با اشاره به کشف مقادیر زیادی کارت عابربانک، سیم کارتهای همراه اول و ایرانسل و سیستمهای رایانهای و مخابراتی از منزل این خانم افزود: متهمه در بازجوییهای به عمل آمده، به کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی با بهانه فروش اپلیکیشنهای مختلف در فضای مجازی اعتراف کرد.
وی گفت: در ادامه بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، متهمه با هدایت کاربران به درگاههای پرداخت جعلی، به اطلاعات حساب آنان دسترسی پیدا کرده و در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز وجه از حساب افراد و واریز آن به حساب یکی از بستگان خود میکرد.
سردار میرفیضی با اشاره به وجود اطلاعات حساب بانکی ۱۳۰ نفر از مالباختگان در سامانههای رایانهای و مخابراتی متهمه، افزود: متهمه و همدست وی تاکنون به یک میلیارد رالا کلاهبرداری از کاربران در فضای مجازی اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه مجرمان با استفاده از شیوههایی مانند استفاده از درگاه اینترنتی مشابه بانکها و نصب برنامههای جاسوسی، با سرقت کلمهی عبور و رمز عابر بانک، به حسابهای بانکی شهروندان دستبرد میزنند، افزود: کلاهبرداران معمولا در مراحل مختلف با طرح پرسشهای گوناگون و به شکلی کاملآ نامحسوس، اطلاعات محرمانه افراد را به دست آورده و در فرصتی مناسب از آنها سوءاستفاده میکنند.
فرمانده انتظامی مازندران از مردم، خواست: پیش از اقدام به خریدهای اینترنتی از فروشگاههای الکترونیکی از تجربهی دوستان و آشنایان نزدیک استفاده کرده و از فروشگاههایی خرید کنند که سابقهی ارایهی خدمات مطمئن و مطلوب دارند و هیچ گاه اطلاعات محرمانه شامل رمز دوم، شماره شناسایی (cvv۲)، اطلاعات کارت و حساب بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.
انتهای پیام/آ