به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سید ابراهیم صحفی عضو هیئترئیسه اتاق اصناف قم با اشاره به مکانیزه کردن سیستم اتاق اصناف گفت: سیستمهای اتاق اصناف از جمله اتوماسیون اداری و انتخابات الکترونیک اتحادیهها و ارتباط با ادارات بهداشت و شهرداری بهصورت تحت وب و شبکه درآمدهاند که در این رابطه اتاق اصناف و شهرداری برای تسهیل در پرداخت عوارض کسبه و بازاریان ارتباط خوبی با یکدیگر برقرار کردهاند.
وی با بیان اینکه سیستم مکانیزه پرداخت عوارض بهمنظور سهولت در انجام کارهای بازاریان و کسبه راهاندازی شده است، ادامه داد: سیستمهای بخش عوارض اتاق اصناف با شهرداری لینک بوده و باجه بانک نیز در این محل وجود دارد، ازاینرو کسبه و بازاریان میتوانند عوارض خود را در همین محل پرداخت کنند.
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف استان قم با اشاره به اینکه به دنبال شناسایی مشاغلی که نیاز به شهرکهای تخصصی دارند هستیم، عنوان کرد: یکی از فعالیتهایی که با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی و چند اداره دیگر در قم انجام میشود شناسایی و برنامهریزی برای ساخت شهرکهای صنفی تخصصی است که زمینه توسعه کسبوکار و اشتغالزائی برای اصناف خواهد شد.
وی افزود: شهرک بنکداران نخستین کار در این زمینه بوده که با واگذاری تعداد زیادی زمین انجامشده، اما اکنون با کجسلیقگی و نگرش سازمانی جلوی واگذاری زمینها گرفتهشده است و این طرح بزرگ استانی که سبب انتقال عمدهفروشان مواد غذائی از هسته مرکزی شهر به شهرک بنکداران میشود با مشکل مواجه شده است.
صحفی تأکید کرد: کارشکنی برخی نهادهای مرتبط سبب شده تا واگذاری زمین به بنکداران متوقف و نیز سبب دلسردی آنان شود که در این راستا درخواست همکاری و مساعدت از مسئولان استان را داریم.
صحفی وجود واحدهای صنفی فاقد پروانه در قم را یکی دیگر از معضلات و مشکلات دانست و اضافه کرد: طبق قانون نظام صنفی فردی که میخواهد یک واحد صنفی راهاندازی کند باید قبل از افتتاح آن پروانه کسب دریافت کند.
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف استان قم تصریح کرد: طرح ساماندهی و پلمب واحدهای بدون پروانه به دلیل نداشتن بودجه و برخی مشکلات متوقفشده و در این صورت نمیتوانیم اشرافی بر واحدها ازلحاظ احتکار و تخلفات صنفی داشته باشیم.
انتهای پیام/ ت