به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پلیس جمهوری چک قاچاقچی ببرهای بنگال را در مزرعهای در پراگ بازداشت کرد.
به گزارش دیلی میل، قاچاقچیان پس از کشتن ببرها از پوست، گوشت و استخوان آنها استفاده کرده و با قیمت بالایی در بازار سیاه به فروش میرسانند.
به گفته مأموران پلیس ببرهای مرده در فریزری بزرگ نگهداری و گوشت و استخوان هایشان پخته میشد.
هر قطعه گوشت این حیوان گرمی 52 پوند فروخته میشد. «رابرت شلاکتا» از اداره گمرک در این باره گفت:«ببرها در گردن و چشم هایشان شلیک شده به صورتی که به پوستشان آسیبی وارد نشود تا در بازار سیاه فروخته شوند. گوشت و استخوان این حیوان نیز در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
منبع ایران