به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد فلاحی شامگاه سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهارداشت: بازماندگان جنگ در تمام دنیا قابل احترام و جایگاه ویژهای در جامعه دارند در این راستا باید فرهنگ ایثار، شهادت و فداکاری را در جامعه ترویج دهیم.
وی افزود: این شهرستان مرزی در دوران دفاع مقدس خط مقدم جنگ بود و هنوز آثار جنگ بعد از سالها در این شهر نمایان است و بعد از جنگ نیز این شهرستان به اشکال مختلف درگیر است و دشمن از هر فرصت و راهی برای ضربه زدن به مردم استفاده میکند.
فرماندار شهرستان بانه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امنیت پایدار مرزها حاصل تلاش و همکاری مرزبانان و مرزداران است، ادامه داد: ناخواسته اقتصاد مردم بانه به مرزها و مبادلات مرزی وابسته شده و تحولات اخیر، اقتصاد و معیشت مردم منطقه را تحت تاثیر قرار داده و با مشکل مواجه کرده است.
فلاحی یادآور شد: همزمان با اجرای طرح مبادلات مرزی که سال گذشته توسط دولت انجام شد، واردات هزار و ۳۰۰ قلم کالا ممنوع شد که اکنون واردات ۱۳۰ قلم کالا با ترانزیت داخلی با همکاری وزارت کشور، گمرک ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت آزاد شده تا از ورود قاچاق کالا به کشور جلوگیری شود.
وی یکی دیگر از مهمترین مطالبات مردم را رسمی شدن مرز سیرانبند عنوان کرد و بیان کرد: سال ۹۴ توافقاتی بین استانداری کردستان و اقلیم کردستان عراق انجام شد، ولی دولت مرکزی عراق با رسمی شدن این بازارچه مخالفت کرد که ضروری است با توجه به شرایط کشور این موضوع با جدیت پیگیری شود.
فرماندار شهرستان بانه گفت: رسمی شدن بازارچه سیرانبند و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی فرصت مناسبی برای توسعه تجارت در این منطقه مرزی ایجاد میکند.
فلاحی با اشاره به آغاز واگذاری زمین در منطقه ویژه اقتصادی به سرمایه گذاران و متقاضیان اجرای طرحهای تولیدی اظهارداشت: بسیاری از تجار و بازرگانان بانهای که در کشورهای مختلف سرمایه گذاری کرده بودند سرمایههای خود را به منطقه ویژه اقتصادی بانه منتقل میکنند.
انتهای پیام/ز