به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، عزیزاله شهیدیفر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران در جلسه مجمع عمومی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه اگر الگوی تغذیه و مصرف در کشور اصلاح شود حتی در محصول برنج هم میتوانیم به خودکفایی برسیم و نیازی به واردات نداریم، گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی نیازمند تشکیل اتاق فکر برای پیشرفت بهتر امور است.
وی ادامه داد: در حال حاضر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی دارای ظرفیت سرمایه ۶۰ میلیارد تومانی است و در سالهای آینده باید به سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی برسد.
عزیزاله شهیدیفر بیان اینکه مازندران ۱.۳ درصد اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۹۸.۷ درصد اراضی کشاورزی در سایر استانها است.
وی ادامه داد: کشاورزی مازندران از سنتی به نیمه مدرن رسیده است و در مسیر کشاورزی مکانیزه قرار داریم.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: هفت میلیون تن معادل هشت درصد تولیدات کشاورزی کشور مربوط به همین ۱.۳ اراضی تحت پوشش مازندران است.
شهیدیفر با اشاره به اینکه گل و گیاه، مرکبات، برنج، کیوی و مرغ از عمده محصولات کشاورزی تولیدی مازندران است، افزود: سالانه ۴۰۰ میلیون واحد گل و گیاه در استان تولید میشود که هر سال پنج درصد به این ظرفیت اضافه میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: تولید ۲.۵ میلیونی مرکبات، ۱.۴ میلیون تنی شلتوک، ۱۰۰ هزار تنی ماهیان و آبزیان، ۲۵۰ هزار تنی گوشت سفید و ۵۰ هزار تنی گوشت قرمز از ظرفیتهای بالقوه مازندران در بخش کشاورزی است.
وی افزود: مازندران تعیین کننده قیمت گوشت سفید کشور است چراکه ۷۰ درصد مرغ استان به سایر استانها و ۴۰ درصد آن به استان تهران حمل میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۵۰ درصد مرکبات کشور تنها در مازندران تولید میشود و اگر بازار مصرف تنظیم شود مازندران توان تولید تمام مرکبات مورد نیاز کشور را دارد.
انتهای پیام/آ