وظیفه شرکت هواپیمایی جابجایی مسافر یا محموله ازطریق خطوط هوایی است که به طور معمول بهترین ایرلاین‌های دنیا توسط کارشناسان و وبسایت‌های مختلف معرفی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مسافرت در دنیای امروز ما انواع مختلفی دارد، سفر با هواپیما، قطار، اتومبیل، کشتی و ... که هر کدام لذت سفر را چندبرابر می‌کند. اما در این بین مسافرت با هواپیما و سفر‌های هوایی طرفداران و ویژگی‌های خاص خود را دارد که شرکت‌های هوایی ارائه دهنده این خدمت نیز در میزان این طرفداری و لذتبخش بودن بی تاثیر نیستند.

یکی از فاکتور‌هایی که در میان شرکت‌های هواپیمایی مورد بررسی قرار می‌گیرد، ایرلاین‌های ارزان قیمت هستند که با وجود ارزان بودن سفر از کیفیت آن نمی‌کاهند و در نتیجه بعنوان بهترین ایرلاین ارزان قیمت معرفی می‌شوند و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا آنها را به شما معرفی کند.

شرکت‌های هواپیمایی

سفر هوایی همواره به عنوان سریع ترین، راحت‌ترین و مناسب‌ترین وسیله سفر به مقاصد دوردست درنظرگرفته می‌شود. روز به روز افراد بیشتری چه برای سفر‌های داخلی یا سفر‌های خارجی و بین المللی از هواپیما استفاده می‌کنند و با خرید بلیط هواپیما راحتی و آسایش سفرشان را تامین می‌کنند.


ببینید: تیک آف ناموفق هواپیمای رادیوکنترلی


همان طور که می‌دانید امروزه ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی بسیار زیادی در دنیا فعالند که برخی از آنها مشهورتر و معتبرتر هستند. وقتی برای خرید بلیط هواپیما به وبسایت‌های فروش آنلاین بلیت مراجعه می‌کنیم، می‌بینیم که برای یک مسیر پروازی مشخص، قیمت‌های بسیار متفاوتی وجود دارد و برخی از آنها واقعا گران هستند و در مقابل برخی ارزان قیمت که شاید کیفیت ارائه خدمات هم داشته باشند.

شرکت هواپیمایی یا خط هوایی معمولاً به یک گروه صنعتی گفته می‌شود که از طریق خطوط هوایی مسافر یا محموله جابجا می‌کند. در بخش حمل و نقل هوایی ایران ۱۹ خط هوایی خارجی و ۲۶ خط هوایی داخلی وجود دارد که رئیس سازمان هواپیمایی کشور، در تیرماه سال ۹۲، پروانه بهره‌برداری هشت شرکت هواپیمایی غیرفعال را لغو کرد که با لغو هشت شرکت آرام‌ایر (باری)، اطلس‌ایر، ایلام‌ایر (راه کربلا)، پاسارگاد، تهران‌ایر، سفیران، صها و صافات اکنون ۱۸ ایرلاین ایرانی فعال هستند.


ببینید: فیلم فرآیند جالب مونتاژ هواپیما


خطوط هواپیمایی مختلف معمولاً بلیت‌های هواپیما را به مقاصد مختلف خود به صورت سیستمی می‌فروشند یا بصورت توزیع چارتری بین آژانس‌های هواپیمایی امکان ایجاد تور‌های گردشگری داخلی و خارجی را به آن‌ها می‌دهند.

در حال حاضر بیش از ۲۳۱ فروند هواپیما با عمر متوسط ۲۲ سال در کشور وجود دارند که نزدیک به ۴۰ هزار صندلی در ناوگان هوایی کشور ایجاد کرده‌است. گفتنی است که در سند چشم‌انداز افق ترسیمی ۱۴۰۴، باید به پرواز درآمدن ۵۵۰ فروند هواپیما، دست یابیم.

بهترین شرکت‌های هواپیمایی سال ۲۰۱۸

درست است که سودآوری و کسب درآمد بیشتر یکی از دلایل برتر بودن یک ایرلاین است، اما تنها دلیل نیست. به همین دلیل لیست بهترین ایرلاین‌های دنیا که همه ساله توسط کارشناسان و وبسایت‌های مختلف معرفی می‌شوند کمی با لیست ثروتمندترین ایرلاین‌های دنیا تفاوت دارند.


ببینید: اقدام عجیب وزیر گردشگری پس از تاخیر پرواز هواپیما!


در ارزیابی و انتخاب بهترین ایرلاین ها، علاوه بر میزان درآمد سالیانه عوامل متعدد دیگری نیز در نظر گرفته می‌شوند که رضایت مسافران از خدمات و امکانات رفاهی ارائه شده بخشی از این عوامل هستند.

در ادامه لیست برترین ایرلاین‌های دنیا در سال ۲۰۱۸ را با هم مشاهده می‌کنیم.

همان طور که انتظار می‌رود بسیاری از این ایرلاین‌ها در لیست ثروتمندترین ایرلاین‌های دنیا هم حضور دارند و نشان دهنده مدیریت صحیح و سرمایه گذاری‌های جهت دار در این زمینه هستند:

بهترین ایرلاین‌های دنیا در سال ۲۰۱۸

  • سنگاپور ایرلاینز Singapore Airlines
  • قطر ایرویز Qatar Airways
  • آنا آل نیپونز Ana All Nippon Airways
  • هواپیمایی امارات Emirates
  • اوا ایر Eva Air
  • کاتای پسیفیک ایرویز Cathay Pacific Airways
  • لوفت هانزا Lufthansa
  • هاینان ایرلاینز Hainan Airlines
  • گارودا ایندونزیا Garuda Indonesia
  • تای ایرویز Thai airways

جالب است بدانید که علاوه بر معرفی بهترین ایرلاین‌ها که معمولا قیمت بلیت بالایی هم دارند، بهترین ایرلاین‌های ارزان قیمت (Low-cost) هم هرساله معرفی می‌شوند.


ببینید: اقدام عجیب مسافر پس از نرسیدن به پروازش!


البته همان طور که دیدیم قیمت بالای ایرلاین‌های برتر دنیا بی دلیل نیست و مسافران این پرواز‌ها خدمات و سرویس‌های فوق العاده‌ای را دریافت می‌کنند که باعث می‌شود مسافران بیشتری تقاضای سفر با این شرکت‌ها را داشته باشند. اما از طرفی معرفی بهترین ایرلاین‌های ارزان قیمت دنیا اثبات می‌کند که ارزان بودن به معنای بی کیفیت بودن نیست و شرکت‌های هواپیمایی زیادی در سرتاسر جهان وجود دارند که باوجود ارزان بودن پروازهایشان، اما کیفیت خدمات و سرویس‌های قابل قبولی را به مسافران خود ارائه می‌کنند.

در ادامه با این شرکت‌های هواپیمایی آشنا می‌شویم.


ببینید: خارج شدن هواپیما از باند به هنگام فرود


بهترین ایرلاین‌های ارزان قیمت دنیا در سال ۲۰۱۸

  • ایرآسیا AirAsia
  • نرویژین ایر Norwegian
  • ایزی جت EasyHet
  • جت استار ایرویز Jetstar Airways
  • ایرآسیا ایکس AirAsia X. وست جت WestJet
  • ایندیگو Indigo
  • ساوت وست ایرلاینز Southwest Airlines
  • یورو وینگز Eurowings
  • اسکوت

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار