معاون سوادآموزی آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد در گفت وگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج گفت: با مشارکت وهمکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد اسامی 16هزار و84نفر از مراجعان 70مرکز خانه بهداشت روستایی وشهری استان در سامانه سیب این مرکز که وضعیت سوادآنها نامشخص بود تهیه شد.
سیدحمدالله خواهش نیک گفت: این اسامی به معاونت آموزشی سازمان سوادآموزی کشور جهت راست آزمایی ارائه و7هزار و676نفر از آنها در8شهرستان استان خود را بی سواد معرفی کرده ویا باسواد هستند که در سامانه سوادآموزی مدرکی برای آنها ثبت نشده است.
وی گفت: جهت بررسی وضعیت آنها و زیر پوشش بردن در دوره سوادآموزی این اسامی به واحدهای سوادآموزی 13شهرستان ومنطقه استان ارسال تا برای پیگیری وتعیین وضعیت آنها در سامانه با توجه به کدملی پس از شناسایی توسط آموزش دهندگان انجام شود.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش استان گفت: تعدادی از این افراد که بی سواد مطلق تشخیص داده شوند در کلاسهای سوادآموزی ثبت نام می شوند.
سیدحمدالله خواهش نیک گفت: آموزش دهندگان برای دریافت اسامی جهت شناسایی این افراد از6آذر به واحدهای نهضت سوادآموزی مراجعه کنند.
وی همچنین گفت: اسامی کشاورزان 50تا60سال بی سواد نیز به سامانه سوادآموزی کشور ارسال شده که در آینده قابل ثبت نام برای باسواد شدن هستند.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش استان گفت: براساس سرشماری سال95تعداد34هزار و106نفر در استان بی سوادند ومیزان باسوادی جمعیت 10تا49سال استان 92و7دهم درصد است.
انتهای پیام/د
سواد آموزی در کهگیلویه وبویراحمد