صدرا درست گفت: ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی در حال بهره برداری وآماده واگذاری برای سرمایهگذاری هستند.
وی اضافه کرد: در مجموع ۳۶۸ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسیده در شهرکها و نواحی صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۶۰۰ هکتار اراضی در اختیار شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که قریب به ۱۰۰ هکتار آن دارای سند ثبتی هستند.
درست تصریح کرد: در راستای توسعه متوازن صنعتی و حمایت از سرمایهگذاران و کارآفرینان با در نظر گرفتن همه شرایط در شهرکهای صنعتی کمتر توسعه یافته نظیر دهدشت ۲، سقاوه و لیکک، ۴۰ درصد تخفیف و شهرکهای صنعتی دهدشت ۱ و خان احمد گچساران ۳۰ درصد تخفیف در حق بهرهبرداری اراضی صنعتی اعمال میشود.
وی ادامه داد: کمبود زمین صنعتی در شهرکهای تقاضا محور از جمله شهرک صنعتی یاسوج ۱، یاسوج ۲، یاسوج ۳، گچساران و نواحی صنعتی امیرآباد و ناصرآباد که سهم بسزایی در توسعه صنعتی استان و ایجاد اشتغال پایدار دارند از مهمترین چالشهای موجود در شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به منظور رسیدن به تولید و ایجاد اشتغال پایدار و در صورت بهرهبرداری زودتر از موعد طرحهای صنعتی به میزان ۳۰ درصد در مناطق کمتر توسعه یافته تخفیف در واگذاری حق انتفاع داده میشود.
درست اضافه کرد: این شرکت در خصوص شرکتهای دانش بنیان ۱۰ درصد از مبلغ کل قرارداد را به عنوان مشوق اعمال میکند و پرداخت اقساط قرارداد نیز حداکثر تا ۴۸ ماه قابل افزایش است و همچنین برای شرکتهای دانش بنیان فناور و فعال در حوزه استراتژیک صنعت ۶ماه تنفس نیز اضافه میشود.